Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2007, 23:50   #234
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Samotny i Smutny Pokaż post
Co sie dzieje z Morgana? Sami hackerzy...

UWaga na tych ludzi bo to hackerzy: Drakiron, Kenesus, Shar shift, Skyle Woker, Metra-Druid, Nexus Lighthand i wiele innych ktorzy niby nie umieja zmienic screena na jpg lub maja crack do NG... Herezja...

Radze tez uwazac na gildie Mythology - sami boterzy i oszusci. Szkoda tylko ze to nasi rodacy tak sie najczesciej zachowuja. Morgana naprawde sie znoobila przez polakow ktorzy ja wypelniaja.

mowiac scisle jestem kurwa mac do huja pana bardzo oburzony. chce widziec dla kazdego z tych nickow ktore wymieniles rzetelny powod dlaczego uwazasz ze sa to hackerzy. proste. niema takiej mozliwosci bo mnie wymieniles a ja hackerem nie jestem i zadnego linku nigdy nigdzie nie wysylalem. poprostu jestes totalnym i kompletnym idiota ktory wpisze,sobie pod nick 87 ms i mysli ze jest fajny. problem w tym ze nie jest. szkoda ze tibia nie przewiduje kar za oszczerstwa. lamania rak, nog albo trwalych szkod jak obciecie jezyka, "wacka" albo wydlubanie oczu, zeby inni zobaczyli ze jak sie kogos o cos osadza to trzeba kurwa mac miec konkretny powod -.-
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd

Ostatnio edytowany przez Delarev - 10-06-2007 o 23:53. Powód: literowki
Delarev jest offline   Odpowiedz z Cytatem