Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 00:10   #2374
Underground'knight
Użytkownik Forum

Underground'knight's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Earnfari
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rat Slayers
Świat: PACERA
Poziom: 141
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez General_Pieczarka Pokaż post
Widze, ze tu nie nudno xD

Chlopczyku, podaj jeden powod.
Z tego co widze to Ty jakos nie umiesz uzasadnic.
Myle sie??

Undergeound(czy jak to sie tam pisze)@
Skoncz nabijac posty i skoncz kazdemu zazroscisz.
Uzyje tego samego slowa co ten uzytkownik wyzej, JESTES BUC.
Bo kurwa to, ze zazdroscic Honorowemu i nazywasz go "noobem" to nie powod zeby nabijac posty dennymi tekstami.
Z tego co widac to sam jestes noob.
Nie bede wiecej pisac bo kurwa takcy ludzie mnie doluja
Ale nie, serjo, masz gadke jak 9-10lat (MAX)

SKONCZCIE SIE KLUCIC ^.-
szanowny kolego
jezeli mi napiszesz dokladnie w ktorym miejscu nazwalem Honorowego Rycerza Noobem < oczywiscie go wtedy przeprosze >... dalem mu tylko rade zeby uwazal bo juz nei raz slyszalem zeby przez takie cos ludzie tracili chary ... mowisz ze zazdroszcze wszytskim charow mylisz sie ... sam w Tibii mialem juz 49Ms i 49mlvl ale hacked dopiero 2 tygodnie temu wrocilem do Tibii... jakbym chcial zainwestowac kase w tibie to byl to zrobil i mialbym eq jak honorowy <oczywiscie do nikogo nic tutaj nei mam> ale nei chcialem wole sam zapracowac ...a jezeli chodzi o moj wiek to niestety was zmartwie nie mam 9-10 lat sry niestety mam juz 18 lat i naprawde zgadzam sie General_Pieczarka i reszta ktora sadzi ze dosc nabijania postow na jakies smieszne klotnie ktore wynikly z niezrozumienia jednego posta ... ale tak to juz jest a wiec uwazam temat za zamkniety a jak ktos ma cos jeszcze do powiedzenia negatywnego pozytywnego na moj temat , temat mojego wieku lub tego jak strasznie wam zazdrosze to mozecie napisac mi PM odpisze na 100%
@hono chodzilo mi poprostu o te swiatlo na ssie ale dobra koniec tematu

@TOPIC AND ALL ; przepraszam wszystkich ktorzy weszli na ten topic ogladac ssy z pacery a musieli przygladac sie tej bezsensownej klotni
pozdrawiam All

Wracamy do ssow
tutaj moja stara postac i ostatni ss jaki mialem na photobucket

a tutaj moja nowa postac Druid tym razem ss ze stanem postaci wiem musze nad magic lvl potrenowac ale dam rade
Nie czekaj ani chwili.... " - MAgik

Ostatnio edytowany przez Underground'knight - 11-06-2007 o 00:42.
Underground'knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem