Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 10:02   #956
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mixtry Pokaż post
2. No i ile ty będziesz bić tego wrl waląc po 100 z morta a o locie to już nie mówie
O? To Ty już wiesz, że mort będzie max 100? ciekawe skąd? Podziel się z nami wiadomościami, o Krynico Wiedzy...
Cytuj:
3. Nie no wiesz po prostu zabiorą dla sorca dmg z czarów i go oleją nie ma to tamto ty umiesz balansować postacie (noob)
Na wypadek gdybyś przegapił to sam gram Sorcem (i to tak jakby "trzycyfrowym") i jakoś nie odczuwam potrzeby rozpaczania nad spadkiem siły czarów ofensywnych. Jak rozumiem, Sorc solujący bezproblemowo demony lub Hydry podczas gdy Knight mógł sobie o tym co najwyżej pomarzyć był dla Ciebie "ideałem zbalansowania"? Gratuluję obiektywizmu...
Przy okazji nazywania mnie "noobem", musze Cię zmartwić - biorąc pod uwagę dzielącą nas różnicę wieku, Twoja opinia na mój temat doprawdy mało mnie obchodzi...
Cytuj:
4. Widać zgadywanie nie jest twoją najmocniejsza stroną bo gdy waliłeś sd + burst miałeś combo a teraz jak będziesz walić z hmm to jak walniesz z sd ue lub morta.
Mimo wszystko pozwolę sobie zgadywać ponownie... trzeba będzie się nauczyć walczyć inaczej?
Cytuj:
(Z kąd tacy debile się biorą omg)
Ktoś tu coś wspominał o "pytaniu Mamy"? Spytaj proszę Swojej, dlaczego zapomniała Cię nauczyć kultury.
Cytuj:
5. Jak zaczniesz myśleć i dasz mi normalną rade to się do niej dostosuje póki co nie słucham się takich idiotów. Next razem zanim zaczniesz krytykować kogoś pomyśl co piszesz i daj własne rozwiązania
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że z nas dwu to nie ja akurat mam problemy z myśleniem. Że "nie słuchasz" jest dość oczywistym, ponieważ najwyraźniej słuchasz tylko i wyłącznie siebie.
Jestem dla Ciebie "idiotą"? No cóż, kiedy mnie brak racjonalnych argumentów w dyskusji, poprostu milczę. Ty uciekasz się do ubliżania rozmówcy. I do kogo tu bardziej pasuje to słówko na "i"?

Ostatnio edytowany przez mazgier - 11-06-2007 o 10:04.
mazgier jest offline