Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corsolopussy
btw, to nie jest czepianie sie , tylko chcialbym zeby do Ciebie i Dreso dotarlo ze na temat wojny to powinniscie zamknac dupe i ani slowa. To wy wypowiadacie sie co wy nie zrobicie, co jest zle itd. A zapewniam Cie ze byloby duzo latwiej jakbyscie odpoczatku doszli do wojny...
chociaz kto wie,zalezy jakbys gral,
bye
|
Po pierwsze podaj mi post, w ktorym madrze sie na temat wojny. Po drugie powiedz mi z czego wynika ta twoja ogromna wiedza przy ktorej ja mam zamknac dupe. Po trzecie, cala ta gadke ty rozpoczales bezsensownym wjazdem na Vatariela. Sluchaj jakbys przeszedl tyle co my od poczatku serva to moze nie chcialo by sie ci walczyc po stronie tych, ktorzy gdy chcielismy im pomoc zabili mnie po prostu dla zabawy. Wiesz niby mielismy do was dojsc, ale widzilismy co sie tam swieci, Gipo ciagle marudzilo ze chca isc na Elysie, Rizzla na Clodachu ciagle cos odpi**dalal, mowil ze ma w dupie ten server i robil se co chcial. W takim balaganie nie bylo szans czegokolwiek wygrac. A teraz skoncz o szacunku, wiesz jakos mam gdzies co jakis brudny szwed o nas mowi. Przestan szukac wszedzie sensacji albo wypier**laj na pudelek.pl