Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 14:42   #968
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mixtry Pokaż post
Było napisane że sorc będzie słabszy niż kiedykolwiek
"Słabszy niż kiedykolwiek"? To znaczy słabszy niż kiedy? Masz na myśli update w różdżkami? Ciekawe...
Cytuj:
1. Jeśli normalny lv praktycznie nic nie będzie dawać to oczywiste że będziesz bardzo mało zadawać a to że napisałem 100dmg jest tylko przykładem
Jeśli masz badziewny m-level a polegałeś tylko na "zwykłym" levelu to rzeczywiście. O ile mnie pamięc nie myli teraz kluczowe znaczenie będzie miał m-level właśnie i póki co NIE WIADOMO jak dokladnie będą liczone obrażenia.
Cytuj:
2. Może i masz tego sorca ale chyba nigdy nie walczyłeś na warze jeśli nie wiesz że się wali z burstów
Fakt. Za stary jestem żeby się "kopać" z hiperaktywnymi dzieciakami i wybrałem non-pvp.
Cytuj:
Poza tym www.alegro.pl bo szczerze mówiąc po twoich wypowiedziach wątpię żebyś go sam zrobił
Opowiedz mi coś jeszcze, o Tibijska Alfo i Omego...
Cytuj:
3. Jeśli nie skumałeś, to ci powiem że cały czas mi chodziło o to żeby czymś zastąpili bursty a nie uczyć się inaczej walczyć. Bo podbiegać do kolesia z inferno wandem na open battle = ded ? Niektórzy walą bez burstów żeby noob chary nie zostały ubite. Ale tak czy inaczej któryś team na końcu ucieka i jak goni się kolesi to już z burstami.
Gdybyś raczył łaskawie napisać, że chodzi Ci o używanie burstów w PvP, nie komentowałbym bo nie mam zwyczaju wypowiadać się na tematy na których się nie znam. Skoro masz zwyczaj wypowiadać się nieprecyzyjnie to się nie burz, że dostajesz odpowiedzi nie 100% na temat.

Cytuj:
Według ciebie to że knigt by bił hydry i demony solo jest good rozwiązaniem ?
A gdzie ja to napisałem???
Cytuj:
W tibi ek służy głownie do blokowania i tak powinno zostać bo osoby które robiły knighta wiedziały na co się piszą. Tak samo ci co robili sorca wiedzieli że będą mieć duży dmg, szybki exp ale trudny bo ma mało hp . Knighci natomiast odwrotnie wolny exp, dużo kasy i łatwy exp.
O'RLY? Masz to gdzieś na piśmie? Bo jak na razie wyglada mi to wyłącznie na Twoje własne, mocno subiektywne "pszemyślenia".
Cytuj:
Co prawda sorc też ma dużo kasy ale na wyższym lv to teraz jak mu zmniejsza ten dmg na wyższym lv i nic nie dadzą w zamian to już w ogóle kasy nie będzie mieć chyba że z warów pk czy tam pa
Oczywiscie już teraz, zapewne za pomocą posiadanych mocy profetycznych, posiadłeś wiedzę na temat tego jak będzie wyglądała opłacalność gry sorcem po updacie... Fascynujące...
Cytuj:
5. Napisałeś -->Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że z nas dwu to nie ja akurat mam problemy z myśleniem. <-- ta udowodniłeś to mówiąc że hmm zastąpią bursty. Zajebiście to wymyśliłeś nie ma to tamto
Co post, to potwierdzenie... Proszę, no bardzo proszę zacytuj ten fragment gdzie piszę o użyciu HMM zamiast burstów.
Owszem, mówiłem ogólnie o runach, a i to, jak sie okazało nie całkiem w kontekście, który Ty miałeś na myśli ale HMM-y to już Twoja prywatna konfabulacja...
Cytuj:
Jeśli chcesz się posprzeczać to napisz mi w prywatnej wiadomości swoje gg. Albo dojdziemy do porozumienia albo zakończy się na blokadach i po sprawie
Dzięki za propozycję ale, z całym szacunkiem za stary już jestem, żeby chciało mi się bawić w pyskówki na GG.

Ostatnio edytowany przez mazgier - 11-06-2007 o 14:48.
mazgier jest offline