Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 16:58   #184
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Świat: Berylia
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corsolopussy Pokaż post
podsumaje Twoje wypowiedzi Vatariel i z moim przemyslen dalej wychodzi na to samo ...www.tibia.com->forum berylia-> post Lucifera ... Bardzo prosze sobie wszyscy sprawdzcie jak na Ciebie ludzie reaguja a nie na mnie.
Do mnie pisza czy bede mial prem, nie musza nawet pytac czy pomoge lolq.
Jonzz, Wezu i jeszcze pewnie wielu innych sie z Ciebie smieje.
Szanuje Cie Corso? Gz! Spy, hacker, botter, itd. Wiesz kto Cie jeszcze szanuje? Naaby ktore widza 140 lvl , "WOW LADNY LVL" , a zapewniam Cie ze malo kto Cie szanuje z osob ktore wiedza o co chodzi ...flamujesz innych? acc sellerzy itd? chlopie a kto kupil 50ek? kto kupil sonde? kto z nim sharowal?
kto nawet jednego pelnego lvlu na vatarielu nie wbil? Ty. Zastanow sie zanim zaczniesz cos pisac i przejrzyj na OCZY. LUDZIE Berylii sie z Ciebie smieja, a naaby szanuja GZ.

ps. bylem w wojnie gg vs dt, tak bylem ;'), bylem w ao, a nie bylem w hb poniewaz daffy napisal mi ze nie przydam sie na 60~ , zebym zrobil pg ,wbil 100+ i wtedy, NA MNIE MOZNA LICZYC, NA CIEBIE TO KURWA MOZNA WYSRAC. BTW "AJ PEJ, HOW MUCH? AJ PEJ" zaplac jeszcze raz ^.^
mozzzeee bedzieszzzz freeee? xDddddd zal.pl
Masz racje, z Ciebie się na Thori nie śmieją bo to smutne jak się zdradza znajomych i nie gadaj że tego nie zrobiłeś (przeskoczyłeś z jednego team'u do drugiego za Daffym). Dla tych których zdradziłeś jesteś zdrajcą i oni o tym mówili. Może byłoby lepiej dla Ciebie jakbyś zrobił akcje typu "aj pej" niż wbijanie noża komuś w plecy.
Ja nie kupiłem/sharowałem 50 ek i Sonde~, zreszta po co się wypowiadasz na temat sharingu jak sam sharowałeś Kajna od zera?
Na ciebie można liczyć? No pewnie tak jeśli wczesniej się nie p*srasz i nie sprzedasz chara
Vatariel jest offline   Odpowiedz z Cytatem