Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 17:30   #988
Candi
Użytkownik Forum

Candi's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Domyślny

Oby włócznie się łamały...
Możecie to uznać za głupotę skoro jestem paladynem, ale jeśli ma być tak, że włócznia będzie ciągle w ręce i nie będzie się łamała to skilowanie będzie identyczne jak u knighta. Nie mam ochoty widzieć po updacie dziesiątek skilujących paladynów.
Co do skilowania to wszystko jest ok i nic bym nie zmieniał. Oczywiście potrzebne są zmiany, ale nie jakieś bardzo radykalne.
Zgadzam się z osobą, która pisała przede mną, że ta dyskusja prowadzi donikąd. Jeśli mam czytać setki postów jak to spieprzą teraz maga i druida to rzygać mi się chce. Są tutaj magowie, którzy piszą, że będzie ok i nawet takie zmiany dużo nie zepsują, ale martwienie się na zapas i wyzywanie na swoją profesję jeszcze przed update jest po prostu bez sensu.
Nawet jeśli dodają dużo knightowi i paladynowi to i tak sorc i druid będą dobrzy. 9/10 osób, które wyzywają na cipsoft, że magiczne profesje będa gorsze nie doświadczy tego, bo nie mają tego 70 levela, na którym mogą to znacząco odczuć. Zwolnicie trochę może expowiska, jak będziecie ćwiczyć mlvl przy depo
Candi jest offline