Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 18:08   #997
thompson_1181
Użytkownik Forum

thompson_1181's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Profesja: Elite Knight
Poziom: ***
Skille: ***/***
Poziom mag.: *
Domyślny rep

Cytuj:
Waampirek:
PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY!
I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW,
NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y!
- dobre sobie, wiesz ile kosztuje miesięczne zasilanie dobrego servera? (na marginesie - servery tibijskie są dobre) Ponad kilka tys. zł (zależnie od servera) a zobacz ile oni ich mają (1 świat = 1 server [nie jestem pewien ale pewnie tak] ) a oni kasy dużo za te pacce nie zbierają, pewnie ledwo im się zwraca więc nie płacz, nikt ci nie każe w to grać - nie chcesz to rzuć to - jest o wiele więcej wiele lepszych gier za które nie trzeba płacić żeby mieć specjalne przywileje.
Pozatym, spójż na walute - polskie 90 zł to w przeliczeniu na euro (w niemczech obowiązuje euro jakby ktoś nie wiedział) = 90zł / 4.60 ~ około 20 euro a ceny serverów są przybliżone kwotą (czyli w tys.) bo tam jest lepsza jakoś niż jak to zwykle u nas bywa. < To moje zdanie co do twojej wypowiedzi człeku, a co do up'a to nie ma co się bać, co up'a ludzie peniają choć zazwyczaj były to tylko niewielkie zmiany to nie ma co się bać, rewolucji nie będzie a każdy może myśleć o postaciach co chce i CipSoft zapewne zrobił to co uznał za najlepsze żeby wyrównać postacie (nie mówiąc już o tym że to ONI stworzyli tą grę więc to ONI się najbardziej na niej znają wieć nie gadajcie że niszczą tą grę, lol.com itp. x_X
P.S. Powinniście się cieszyć że gra będzie trudniejsza (jeśli tak istotnie będzie) ponieważ granie trudniejszą postacią będzie wiązało się z większym uznaniem ew. przestiżem.
Pozdro
(nie podam nicka bo "grief"): zarasic cie keyloggerem alpo nauczyc hakowac??!1
Cytuj:
Ej pomozcie mi. Hunted to jest po brazylijsku Dziekuje? Bo pomoglem kolesiowi ubic roty i dwarfy bo zagrodzily go parcelami
thompson_1181 jest offline