Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 18:42   #49
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misiuuu Pokaż post
jak w bliźniaczym temacie:
kurwa czytam to i spółczuje pallom... wyobraźcie sobie wojne- biegnie sobie pall komenda "combo sd" pall smienia kusze, zaklada power bolta i huj bo nie panuje nad momentem wystrzalu
ja tobie wspołczuje jezeli ty bierzesz hmma do reki zeby nim strzelic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
Oczywiście.
Ale na chwilę obecną nie możemy założyć nic innego niż to, że siłą magii jest jednakowa.
Sprawiając, że lvl jest mniej zależny od siły magii, obecnie możemy założyć tylko jedną opcję - leczenie (runiczne i spontaniczne) i inne czary runiczne leczą/zadają także mniejsze obrażnia, ponieważ opierają się na sile magii.
po 1 : Uhem chyba żadnych obrazen nie zadasz xD (tak tak wiem błędzik stylistyczny ;P)
2: Myslisz ze to jest niewykonalne zeby kazda runa miała inny wskaźniki siły magii?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voytex Pokaż post
W lineage zostalo to rozwiazne tym ze w party roznica lvli
miedzy czlonkami party nie moze byc wieksza niz 20 lv,
ponadto dostajemy dodatkowego expa gdy bijemy silne stwory razem z druzyna,
dodatkowo dostajemy bonusowego expa bedac w party,
dla przykladu mob daje 1000 expa jesli ubijemy solo,
a jesli w party 2 osobowym to obaj czlownkowie dostana po 700 expa (a zabijemy go 2x szybciej)
naprawde mozna wiele rozwiazan ciekawych wprowadzic zeby gra i expienie w party sie oplacalo,
czekam az przyjda takie czasy ze mozna bedzie zobaczyc takie cos
19.40 xxx [xx]: 38 sorc Looking for a exp party
Ty wiesz ze to jest niezle!, tylko zeby nie bylo az tak duzego bonusu (w twoim przykładzie - 40%) bo moga powstac jakies IMBA(lanced) sytuacje
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
@up:
Super. Żadnych argumentów.
Ale dobra, wpadła mi do głowy jedna możliwość (ty jednak nie raczyłęś ruszyć swego "musku" by spróbować coś sensownego powiedzieć poza darciem się w kółko to samo)
Hmm a ty ruszyles? jezeli napisali tak to chyba nie kłamią i cos wymysla z tym fantem?