Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 19:54   #838
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Terrey Pokaż post
Ale z was nooby ( leciu i blon ) jest mi was zal , zazdroscicie Marcowi skilli bo wy takich NIGDY nie bedziecie mieli , Marco umie grac to gra , wy jestescie dupy wolowe i grac nie umiecie , i mowicie ze na bocie.. przylapcie go wy tez pewnie byscie chcieli na bociku zostawic tylko macie problemy z wlaczeniem ;/
Sry za spam, ale nie lubie jak ktos jest lizodupem -.-

Co to za problem? Pare tygodni na auto i wbije Juz mowilem, ze nic takiego nie sugerowalem, tylko to, ze jesli ktos wbija 100skill to jzu swiadczy o pewnym uzaleznieniu (i od tego nie od stapie). Jak sie uprze, to sie nie da przylapac na auto (stawac na bota, tylko jak sie jest w domu i ustawic alarm jesli ktos sie pojawi na ekranie ) Ostatnie zdanie zostawie bez komentarza

Edit:
Zeby nie mowic, ze specjalnie zasmiecam xp
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marco Techace Pokaż post
Blon mam do Ciebie ostatnie pytanie:

Są dwie nazwijmy je A i B. Osoba A gra 15h dziennie przez 7 dni i stoi pod dp, domkiem, itp. i tylko rozmawia. Osoba B także gra 15h dziennie przez 7 dni ale oprócz rozmawiania co jakiś czas zaznacza slima. Chciałbym wiedzieć, która z tych osób jest według Ciebie uzależniona?
Co jakis czas? Chyba co pare sec (no dobra 1-2min) Fakt, ze troche zaprzecze temu co napisalem wczesniej, ale watpie, aby ktos TYLKO gadal z 15h... Ale w tym przypadku 2osoby (tak samo mozna byc uzaleznionym od gg/tlena czy innego komunikatora;o) tyle, ze jesli jest ladna pogoda etc. kolo bedzie siedzial przed kompem i rozmawial z VR kumplami, to juz jest uzalezniony (i nie probuj zaprzeczac xd)

EDIT2:
@marco techace
Nie przejmuj się ich gadaniem oni poprostu Ci zazdroszczą ...- powiedz mi tylko czego. To ze ma czas na skillowanie i expienie -.^?

Ostatnio edytowany przez szymon287 - 12-06-2007 o 00:09. Powód: Znowu powiedza, ze spamie :<
szymon287 jest offline   Odpowiedz z Cytatem