Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2003, 21:40   #1
Cibboz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2003

Cibboz ma numer GG 3925148
Domyślny Wszystkie nasze historie z Tibi wziete :P

Tak wiec tu poopowiadamy swoje historyjki z Tibianskiego zycia.

Ja zaczne opowiem moze ze 2 historie ale bede tu czesto zagladal i dodawal coraz nowsze

Wojna z Hellsbladami (najwieksi frajerzy z Luny przez nich pozegnalem sie z gra na tym swiecie)
Wszystko zaczelo sie kiedy ja i Dab wracalismy z expowisk spotkalismy sie kolo zkrzyzowania i szlismy razem a tu nagle brama aba zastawiona przez dwuch Hellsbladow i jakiegos ich kolege (Argon Hellsblade 33lev master sorca wtedy, Alerian Hellsblade [chyba tak sie nazywa] 50lev royal palladin i ten ich kolega nazwy zapomnialem 37elit knight).
Hmmmm tak wiec co tu robic? myslimy i wpdlem na pomysl zawolania kolegi ktory byl w Ab by sprawdzil czy dadza mu wyjsc oczywiscie dali (mial on 37lev knight, ja tak samo 37knight on troszke skile lepsze a Dab 24lev sorcerer) no i myslimy co tu zrobic idziemy z nimi porozmawiac no i mowia ze dzis bramy Ab sa zamkniete, a my biedni i zrezygnowani myslimy o osobie znajomej ktora iest w LoA i by pomogla nagle przypominamy sobie ze dobry znajomy jestw wlasnie w LoA i odrazu idziemy spokojnie do Ab kolega przesunol jednego z nich i zaczeli nas gonic a jak wiecie od bram Ab do DP jest maly kawalek zaczeli mnie atakowac lecz wszedlem spokojnie do DP. Potem udalismy sie do domku oni usadowili sie pod nim oczekujac wyjscia kolegi ktory jednego z nich przesunol kolega wyszedl zaczeli go atakowac przesuwac ale naszczescie zpowrotem znalazl sie w domku i sie UHnol.
I to byl poczatek malej ale groznej wojny.
Na wojnie jak to na wojnie licza sie levele, wyposazenie i bron runiczna. Oni byli w znacznie lepszej sytuacji dotarlo do nich wsparcie w postaci kilku osob powyzej 60lev ale i tak dzielnie dawalismy sobie rade niektorzy kumple idacy na new world pomogli nam ale i tak zaden ze stony Hellsbladow nie polegl co nas zawiodlo, a niektorzy z nas polegli nawet i 5 razy :/
Potem bylo juz tylko tlumaczenie sie przed Tylin i wyszlo ze Hellsbladowie sa winni ale nie poniesli zadnej kary typu BANan tylko upomnienie.

P.S. Hellsbladow nie nawidzi chyba cala polska ekipa malych leveli z Lunary (male levele od 10 do 40).

P.S.2 Za kilka dni moze jutro, moze pojutrze opowiem cos jeszcze !!!
Cibboz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.