Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 20:53   #27
Maaruder
Użytkownik forum

Maaruder's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Czestochowa \o/

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodline Pokaż post
Nielubie tej guildi >< czasami widze jak niektorzy od was podbieraja expa ( bija czyjes potworki ) niepamietam nicku ale pamietam guildie bo dosc czesty to widok czyli ogolnie niepolecam tej guildi i sam bym doniej napewno niechcial dolaczyc ; d ( dodam ze wyzywiska tez leca jak sie zwroci uwage >< )
sry ale poczułem sie urazony mowisz o calej gildii wiec takze o nas a w tym takze o mnie ale ja nie jestem nobem, podbieraczem expa( chyba ze ktos mi go nieustannie podbiera to mu na zlosc robie) bo wiem jakie to denerwujace wiec sam tak nie postepuje a musisz wiedziec ze nooby sa wszedzie i niewykluczone ze i u nas takze ale nie przekreslaj nigdy wszystkich a jesli nie zrozumiales tego co ci powiedzialem to znaczy ze sam jestes noobem ktory przyrownuje wszystkich do jednego poziomu nawet kiedy nie zna wszystkich...ot co.
... a tak na marginesie to "nie" z czasownikami pisze sie osobno -.- przyklad: nielubie, niepamietam... i nie zmieniaj tresci posta jesli zrobi ci sie glupio ...

i nawet nie probuj czepiac sie mojej interpunkcji gdyz niektorzy robia w ten sposob riposte kiedy nie wiedza jak odpowiedziec

pozdro for all

Edit: aha i jeszcze jedno a mianowicie jesli nie znasz nicku to nie mow ze ktos jest noob bo tak mozna o kazdym powiedziec, albo mowisz o konkretnych osobach albo sie najlepiej nie wypowiadaj hipokryto.
i podaj swoj nick ty 66 knighcie jesli w ogole taka postac masz bo nietrudno udawac kogos kim sie nie jest... to wtedy ci moze wytlumacze jesli czegos nie zrozumiales w mojej wypowiedzi.

Ostatnio edytowany przez Maaruder - 11-06-2007 o 23:48.
Maaruder jest offline   Odpowiedz z Cytatem