Cytuj:
Oryginalnie napisane przez antybullshit
Tiques
Jak zwykle pierdolisz takie bzdury ze sie plakac chce. Myslisz ze jestes niewiadomo kim. Chuja z ciebie bylo na beryli i chuja z ciebie na thori. Masz tam paru kolesi co ich najoles zeby cie bronili na forum i myslisz ze jestes super fajny. Prawda jest taka ze TAK - SPIERDOLILES Z SERVA jak szczur z tonacego okretu i chocbys niewiem jak to chcial przkrecic tak to zostanie. Nie czepiaj sie Vatariela bo umie lepiej grac od Ciebie. Ty myslisz ze jestes jakis niepokonany a tu chuja. Latasz jak pojeb, szukasz zaczepki a potem padasz i placzesz. O Aquie pierdolicie a przeciez byl czas kiedy ty nawet nim grales tak ze nie pierdol ze ktos tam jest acc sharer czy cos takiego. Sam w zyciu nie grales zadnym charem sam. Zawsze byl sharing albo trading.
|
1.padam - nie placze , tylko sie w*****am i odrabiam po chwili
2.nie spierdolilem z tonacego okretu, jak okret tonal probowalem go ratowac, nie udalo sie to z powodu braku chetnych osob, zrobilismy ile moglismy
3.nie mowie ze lepiej gram, tzn na battle napewno, chodzi mi o jego glupie decyzje,tudziez ich brak

4.mylisz sie nie zawsze byl sharing, ale skoro ktos mi cos zarzuca, czemu ja mam klamac i np. nie pisac o tym ze oni takze sprzedawali/kupowali/sharowali?
5.nie uwazam ze nic ze mnie nie bylo na berylii/thorii.1 tylko nie ja gralem swoim charem z powodu neta, dlatego zastanow sie czy nie bylem/jestem nikim
UPRAGNIONA 6. nie wiem wedlug jakich zasad dzialasz, ale ja obrazajac vatariela, dresa podpisuje sie kim jestem i to Ty zachowujesz sie jak szczur nie ujawniajac sie.Mozesz mnie oceniac jezeli sam cos osiagnales.

czekam