Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Ja rowniez jestem dyslektykiem, ale moje bledy wynikaja z pospiechu. Dyslektycy nie sa idiotami, przewaznie im sie poprostu nie chce. Co do Chamstwa... Igomas, ty tak bardzo nie wrzeszcz bo:
1)Jestes na forum od niedawna i nie masz pojacia jak bylo wczesniej
2)Przeczytalem kilka twoich postow, i choc byly to pytania na rozne tematy odpowiedz byla jedna: szukaj!
3)Sam idealem nie jestes, poocxzytaj to co napisales w tym temacie, kilka takiech bledow.
Co do starego forum... Na nim byla cala lista tych z upomnieniami. To jakos zniknelo po zmienie forum. Moze czas do tego wrocic.
Jest jeszcze jeden powod. Kiedy zaczynalem w marcu moj tu pobyt uzytkowniekow bylo lekko ponad 5 tysiecy(nie pamietam dokladnie).Dzis mamy ich prawie 8k, wiec coraz ciezej jest na tym wszytkim zapanowac. I jakos nie widac aktywnosci tych modow, wybieranych kilka miesiecy temu, z wyborow w ktorych moglem brac udzial. Od dawna nie wiedzialem:
-Gimliego
-Raynoldsa
-Polina
Fanfi napisal cos w jakims poscie, skasowal jeden temat i tez znikną.
Srry za bledy 
|
I tu masz racje, głównym powodem tego iż na forum nie ma zbyt wysokiego poziomy wypowiedzi jest fakt iż nasz forum przechwytuje większość ludzi interesujących się tibia. Tak wiec „u nas” jest multum osobników nie doświadczonych ale co najgorsze wśród nich jest pełno noobów .
A pyzatym czytając nie które tematy można naprawdę się załamać. Mam na myśli temat o chipsach

. Większość autorów postów w tym temacie nie przekroczyło wieku 15 lat tak wiec chyba nie dokońca dojrzeli do takiego wynalazku jakim jest możliwość wyrażania swoich opinii. (oczywiście są wyjątki).