Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2003, 08:08   #1
Misieq
Guest

Domyślny Duuuuuuuzy problem...

Mam bardzo duuzy problem... mam nadzieje, że ktos mi pomoze... No wiec tak, nie moge sie zdecydowac na 1 pofresje. Gdy gram na rooku juz niby knajtem juz z nikiem Misieq Knight, do 6-7lv jest spox gram gram,i mam chec zmienic porfesje... jak czytam niektore posty... no spox mam 2 postac Misieq Sorcerer 7lv,nie znow chce zmienic postac bo paladyn szybciej expuje itp, z checia bym zagral sorcem bo mi tysiac expa brakuje do maina ale sam nei wiem co bedze jak wejde do maina i hala bedze bo sorcem jakos huuuu... sie expuje a pall leci jak szalony... na druida nie mam chrapki... naszczescie bo juz 4 postaci na rooq bym nie zalozyl.Bardzo porsze o porade jednomyslna zebym znow nie musial zmieniac postaci. Nie posluchalem kumpla... Tygryss mowi: "nie dopisuj Sorcerer bo ci znow ****he sie grac pallem i co?" i jajo jak widzisz;/ kluski z olejem.Bardzo porsze o pomoc i np podanie jak dobrze expowac sorcem, bo jak sie wqqqqq to tibie wyje**** i chyba na tym sie skaczy .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.