@UP
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
Dzisiaj prezentujemy wam nasze plany na temat wyrównania profesji, który był z niecierpliwością oczekiwany przez wielu z was. Prosimy jednak zauważyć, że wszelkie zmiany dotyczyć będą jedynie ataków. Żadna z nich nie odnosi się do siły run i czarów leczących.
|
A tu zdobyczny Addon:  (3ci na Guardi)

Mandrake - trzecia na Guradi i druga zdobyta przezemnie ;P Pierwszą wyłapał Wyborna... ubiegł mnie o 10 minut.

Główny problem z tym addonem był taki, że ciężko zorganizować Banuta quest... co prawda było ich już kilka w tym roku, ale jakoś zawsze w godzinach które mi nie odpowiadały... więc Mandraka, jak i jej poprzedniczka, musiala czekać cierpliwie na deco albo w szafie

Na koniec udało się wbić na questa do jakiejś innej dróżyny i zbić snake'a ;P W sumie to chciałem początkowo wybrać się z tą dróżyną, ale też mi czas nie pasował

Post został edytowany prawdopodobnie około 30 razy, ze względu na chorobliwe podejście użytkownika tego konta, co do zwięzłości wypowiedzi, jasności przekazu, stylistyki oraz ortografii z którymi to rzeczony użytkownik nie radzi sobie najlepiej.
Za wszystkie powstałe w wyniku tych działań utrudnienia przepraszamy.
Ostatnio edytowany przez nepton - 12-06-2007 o 04:02.
|