Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LeoOfSparta
I co z tego ze nimi grali, widocznie byli na tyle mili ze troche expa powbijali.
Heh doczepiles sie tylko tego, czyli z cala reszta sie zgadzasz  ??
|
Słowo "tylko" w Twojej wypowiedzi mnie rozśmieszyło

Na bitwach bywałem i widziałem jak Kajn (Xito) padał jak i on widział jak ja padałem (pierwsze starcie Hb + B&W vs GiPO + Kh, kolejne na drag land czy też wolf tower/dwarf bridge... nie mówiąc już o wojnie dt vs gg czy też pierwszej ao vs kh bo Ty tego nie pamiętasz pewnie), to że oglądałeś filmy z wojny w czasie kiedy miałem bana czy też ostatnią nie jest moja wina
Raz nie walczyłem bo miałem bana (poza tym znajomych po obu stronach, mogłem dojść do Kh po tym jak wygrali battla na Ankh 20~ do 2ch ale jakoś tego nie zrobiłem...) no i w ostatniej wojnie bo nie miałem neta a błędem było to że grałem dalej po odzyskaniu go

Każdy popełnia błędy, ja popełniłem jeden duży i poza nim nie mam sobie nic do zarzucenia a krytykować mnie nie powinna osoba która sama nie jest lepsza odemnie czy też osoby które nie mają pojęcia co się działo na Beryli (zrobili lvl 80 lub też nawet nie po pierwszej wojnie Ao vs Kh w czasie kiedy ja walczyłem a dużo Polaków właśnie expiło...).