Tak tylko skile podczas expienia naprawde rosna tragicznie , sorcowie czy druci moga za to spalac non stop mane co powoduje ze trening mlvlu podczas expienia = treningowi mlvlu podczas np robienia runek.
Knight za to skiluje dopiero jak bije potworka , a to juz jest kolosalna roznica bo (w zaleznosci od tego co i gdzie bije i przy ilu graczach na expowisku) bije np moba przez kilka sekund a traci czas na dojscie do next czasami przez kilkanascie sekund.
Najbardziej sie pod tym wzgledem oplaca skilowac albo na dragach ktore w miare dlugo sie bije i mozna za chwile lac next (ale problem polega na tym ze sa 2 konkretne miejscowki wiec trzeba czekac dosc dlugo w swojej kolejce) albo trenic expiac na syfach ktorych jest duzo duzo , ale wtedy exp zaden. Dodatkowo te najlepsze trenienie i tak wychodzi mu z 2 razy wolniej niz by trenil se normalnie bez expa.
Sorc obojetnie czy pojdzie na demki czy na przyslowiowe syfy (co sie sorcowi juz na odpowiednim poziomie nie oplaca) moze se trenic tak samo skutecznie.
Pisales tez ze od 60 mlvla postaciom magicznym juz mlvl rosnie tragicznie a skile mozna se trenic o wiele szybciej.
Niby tak ale tylko jesli porownujemy np 90 skill u kiny i np 70 u sorca. Tylko wiesz - ile daje mi 1 mlvl powera a ile jeden skill. Nie przytaczaj przy okazji porownan co do powera pokazujac to np na hmm. Wez vis lub mort bedzie latwiej.Dodatkowo z tego co widac mlvl ma dawac teraz wiekszy power niz dotychczas. Dlatego napisali ze do 80 lvla magowie nie powinni odczuc roznicy.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
Ostatnio edytowany przez mago - 12-06-2007 o 11:29.
|