Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian
Ciesze sie z jednego...wiecie z czego ? TEMAT SIE ROZKRECIL i ostro 'zapiernicza' chyba stron przybywa szybciej niz na tamcie Monny xD
Byle tak dalej, Gniewosz dobrze wpplywa na rozwoj tematu. xD
Btw. Koniec wojny ?
|
Ta, Gniewosz na wszystkich dobrze i pozytywnie wpływa

. A co do wojny, to tak, koniec już. Czekamy aż Arf Arf zapłaci.
Uwaga, na Arf Arf nie gra już Kate! Przestroga dla jej znajomych. Nawet jeśli wypłaci się z wojny, ma hunta od paru innych osób za Kate. (nie tą co na Wago gra)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateomens
weźcie się zamknijcie wszyscy omg az sie plakac chce ... co was to wogole obchodzi kto gra na wagojimie ... a tak wogole to ty blah nie mow na innych sharer etc bo kto toba na poi szedl? rofl
to tylko takie moje zdanie i naprawde nie wiem jak sie wam chce takie bzdury pisac ... lepiej idzcie na pole pograc w pilke etc albo na jakies piwo o0
poprostu jednym słowem jestescie zalosni ... tak wogole to sie klucil z wago~ tylko blah i nahh a tu widze ze sie kluci z nim juz pol valorii lol nie no gz
Yours
Mate~
Peace~
Ps tak to juz jest koniec wojny...
|
Tzn. Pod wieloma względami masz racje, ale tylko BoE się ze mną kłóciło. Pare innych osób może tysz, ale padali zaraz lub gdy nie miałem ich nicków ignorowałem ich.
Ah, i na Wago teraz gra jeszcze jedna osoba

. Ja wam już niedługo mówie BB na 2 miesiące, bo mnie nie będzie w Polsce

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ogórkowy
Metal Master is thief....Ten pan z tym czymś na głowie, chociaż na miano pana to on nie zasługuje...
Write: Domis
|
Jak to się mówi, "han ser lik så pass"

. (tłumaczenie: wygląda na takiego)