Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2007, 16:43   #64
Azatarion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Ciesze sie z jednego...wiecie z czego ? TEMAT SIE ROZKRECIL i ostro 'zapiernicza' chyba stron przybywa szybciej niz na tamcie Monny xD

Byle tak dalej, Gniewosz dobrze wpplywa na rozwoj tematu. xD

Btw. Koniec wojny ?
Ta, Gniewosz na wszystkich dobrze i pozytywnie wpływa . A co do wojny, to tak, koniec już. Czekamy aż Arf Arf zapłaci. Uwaga, na Arf Arf nie gra już Kate! Przestroga dla jej znajomych. Nawet jeśli wypłaci się z wojny, ma hunta od paru innych osób za Kate. (nie tą co na Wago gra)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateomens Pokaż post
weźcie się zamknijcie wszyscy omg az sie plakac chce ... co was to wogole obchodzi kto gra na wagojimie ... a tak wogole to ty blah nie mow na innych sharer etc bo kto toba na poi szedl? rofl

to tylko takie moje zdanie i naprawde nie wiem jak sie wam chce takie bzdury pisac ... lepiej idzcie na pole pograc w pilke etc albo na jakies piwo o0

poprostu jednym słowem jestescie zalosni ... tak wogole to sie klucil z wago~ tylko blah i nahh a tu widze ze sie kluci z nim juz pol valorii lol nie no gz

Yours
Mate~

Peace~

Ps tak to juz jest koniec wojny...
Tzn. Pod wieloma względami masz racje, ale tylko BoE się ze mną kłóciło. Pare innych osób może tysz, ale padali zaraz lub gdy nie miałem ich nicków ignorowałem ich.

Ah, i na Wago teraz gra jeszcze jedna osoba . Ja wam już niedługo mówie BB na 2 miesiące, bo mnie nie będzie w Polsce .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ogórkowy Pokaż post
Metal Master is thief....Ten pan z tym czymś na głowie, chociaż na miano pana to on nie zasługuje...

Write: Domis
Jak to się mówi, "han ser lik så pass" . (tłumaczenie: wygląda na takiego)

Ostatnio edytowany przez Azatarion - 12-06-2007 o 16:47.
  Odpowiedz z Cytatem