Temat: NARUTO arena
Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2007, 16:57   #1
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny NARUTO arena

Zwlekałem z napisaniem tego tematu trochę długo ale wreszcie chciało mi sie ruszyć dupę ;P. Chciałbym przedstawić wam grę NARUTO arena.
Gra jest przez przeglądarkę ale we flashu. Wybieramy 3 ninja ze świata NARUTO np Sakura , Sasuke i Naruto, walczymy z innymi graczami (mamy pełną kontrole, jaką technikę użyje nasz ninja, tak samo inny gracz) i wykonujemy misje by odblokować lepsze postaci.
Link do gry : www.naruto-arena.com
Każda postać ma 4 techniki które wymagają pewnych czakr. Czakry dostajemy po kazdej rundzie.
Są 4 typy czakr.

PS : Jeżeli jak najszybciej zalozycie konta i zaczniecie grać teraz, to misje będą 4 razy latwiejsze ale tylko do końca tego tygodnia.
Edit :
Moja karta gracza. Są tu pokazane moje zwycięstwa, porażki i ile wygranych/przegranych mam pod rząd oraz moje aktualnie używanie postacie.

@down : kiedy wybierzesz umiejętność(możesz wybrać te ktore nie są przyciemnione lub mają numerek) musisz kliknąć na podświetlonej na żółto postaci, np. Jeżeli wybierzesz jakiś atak co zadaje obrazenia jednemu przeciwnikowi to musisz wybrać jedną z postaci przeciwnika która miga na żółto.

...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.

Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 12-06-2007 o 17:46.
Str4t0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.