mam taka teorie:
Cipsoft widzi ze ludzie chetniej graja w gry latwiejsze. Chodzi mi o to ze np. ots'y przyciagaja wielu ludzi ktorzy kiedys grali w rl tibie a teraz juz nawet niemaja zamiaru do niej wracac. Znam duzo takich ludzi, sam mam podobnie ale czasem loguje sie na rl tibie. CipSoft widzi co sie dzieje i probuje zmieniac tibie w ots. Moze nie calkowicie ale przynajmniej w jakiejs czesci. Na ots 7,4 (nie na 100% w tej wersji ale o ile pamietam to chyba tak) pojawily sie rozczki dla sorcererow i druidow - na rl tibii niedawno tez pojawily sie rozczki. Na wielu ots'ach sa nowe spelle - prawdopodobnie w tym update powstana nowe w stylu exori gran itp. Nowe bronie - wiele ots uzywa broni specjalnie dla hlvli jakies miecze po 60 atk itp -.- xD. Na ots mana sie laduje duzo szybciej wiec pewnie to tez zmienia. CipSoft ma pare swoich pomyslow ale wiekszosc to jak dlamnie zwyle kopiowanie z tego co kto inny wymyslil. Zycze wam zeby w tibii dali expo x10 to porobicie 100 lvle w 1 dzien jak na ots Pozdro