Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2007, 20:56   #66
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azatarion Pokaż post
Nie będe zaczynał kolejnej idiotycznej dyskusjii z kolejnym pojebanym idiotą.
Bei.
jestes typowym cwaniaczkiem z osiedla, ktory wobec braku argumentow przechodzi do wyzywania; wziales sie znikad, zrobiles nic, jestes nikim, a uwazasz sie i chcesz byc postrzegany za kogos kto trzesie calym serwerem; dziecko z chorymi ambicjami?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateomens
to tylko takie moje zdanie i naprawde nie wiem jak sie wam chce takie bzdury pisac ... lepiej idzcie na pole pograc w pilke etc albo na jakies piwo o0
pola to sa na wsi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azatarion
Tzn. Pod wieloma względami masz racje, ale tylko BoE się ze mną kłóciło. Pare innych osób może tysz, ale padali zaraz lub gdy nie miałem ich nicków ignorowałem ich.
hah, kto padal? vatian? biorac pod uwage jego lvl, faktycznie masz powod do dumny... i ciekawe czemu ja jeszcze nie padlem, chociaz moj nick jest powszechnie znany

Cytuj:
Ah, i na Wago teraz gra jeszcze jedna osoba . Ja wam już niedługo mówie BB na 2 miesiące, bo mnie nie będzie w Polsce .
nie dosc ze kupiles chara, to jeszcze sharujesz i jeszcze sie do tego przyznajesz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nahh
@Ufo
Nawet wiekszym ode mnie?!
moge ci odswiezyc pamiec, to nie ja zaczalem, tylko ty wpadajac z horzymem, rina i kimstam jeszcze zeby mnie zabic, co jak przypomne sie wam nie udalo ;]
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem