Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2007, 21:33   #302
Latim3rid
Użytkownik Forum

Latim3rid's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
Wyślij wiadomość przez ICQ do Latim3rid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Myślę, że Madreth nie wymaga od was szacunku. Wystarczy, że się go będziecie bać.

Tak przynajmniej sądzę.

Latimerid, nie żebym był niegrzeczny ale wiesz, poziom tej dyskusji został ukształtowany od pierwszego posta na ten temat więc ogólnie nie ma się czego czepiać. Ja tam osobiście lubię docinki ze strony Targówka. Raz że można się pośmiać z samego siebie (to się nazywa zdrowe podejście do sprawy), dwa że można dosrać z kolei im Nie masz co walczyć z wiatrakami, czy porywać się na słońce. Osobiście uważam, że Twój post nic tu nie wnosi do dyskusji. Pojechali Cię tylko i znowu jadą siebie nawzajem

W każdym razie prosiłbym wszystkich o jedno: "nie odgrzewajcie starego kotleta". Co mam na myśli? No wiecie, żarty są śmieszne raz, dwa razy, ale nie tysiąc razy. Nabijanie się milionowy raz z ortografii Boltera czy wojny z Cortezami Fratena to jest już tzw. "suchar". Ktoś się jeszcze śmieje? Współczucia. Tak samo żałosne jest wyśmiewanie zewnętrznego wyglądu na rl. Powiem inaczej - nikt z nas nie wybierał jak będzie wyglądał. To się kształtowało, po części z waszej inicjatywy, po części samodzielnie, ale jak wyszło ostatecznie - na to nikt z nas nie miał wpływu. Dlatego wyśmiewanie, że Gaura jest gruby, jest też już po prostu niesmaczne.

Jakkolwiek krytyczny był mój post, chciałem zaznaczyć, że tekst "bigmaki są sprzedawane w kartonikach" zwyczajnie spowodował, że się uśmiechnąłem.

Cóż mogę dodać... Czekam na update, prawdopodobnie niewiele się będę logował teraz (czyżbym słyszał "hurra!" ?), kiedy kończy się szkolny rok. Co będzie później? Myślę, że każdy z nas w tej chwili czeka z niecierpliwością na update. Mam tylko nadzieję, że dodadzą knightom i palkom jak najwięcej przy jednoczesnym jak najmniejszym odebraniu sorcom/druidom. Jakoś nie wyobrażam sobie teraz ataku Morgarotha kiedy 100 sorc nie będzie w stanie z sd wyciągnąć hita powyżej 250 =/

Szczerze mowiac to mnie gowno obchodzi czy mnie kltos pojedzie czy co, mialem potrzebe napisac to co mysle wiec napisalem. Reszta lata mi kolo nosa, ale powiem jedno przez 8 zajebistych lat w Tibii nie widzialem takich rozmow na forach jak tutaj. Wiec niewiem albo badzcie z tego dumni albo probujcie nie robic tu takiego syfu

kkthxbye

Ostatnio edytowany przez Latim3rid - 12-06-2007 o 21:34.
Latim3rid jest offline   Odpowiedz z Cytatem