Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2007, 22:16   #68
Azatarion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nahh Pokaż post
@Mateo
Mate a Ty co sie w*******asz?? Nie twoja sprawa, sam tak mowiles, to sie trzymaj z daleka. Wszyscy sie z nim kloca bo koles jest w*****ajacy, pojawia sie z dupy kupuje chara i mysli ze wszyscy beda go kochac. No chyba kurwa smiech?
W sumie to mu się nie dziwie, większość osób ma dosyć spamu .

Cytuj:
@wago/czyinnakurwa
Jestes jak kurwa niechciany benkart, a jeszcze wy*******asz z kazdym swoim gownem do wszystkich i myslisz ze ktos o to dba? kogos to obchodzi??
Wez wy*******aj z tym gownem gdzie indziej, nie kumasz ze nikt Cie nie chce??

P.S.
I nie pyskuj bo zle na tym skonczysz. Mozesz strzelac fochy, robic kupy wieksze niz wazysz, ale braku szacunku do mnie nie zniose. Wielu sie juz na tym przejechalo, ty juz bilet na jazde masz, tylko pytanie czy chcesz byc nastepny?
Za co mam mieć do Ciebie szacunek? Za twierdzenie, że ja jestem debilem, Robert kretynem a Natalia acc sharererem i idiotką?! Chyba żartujesz. Daj już sobie spokój, już nawet z Blahem idzie się dogadać (Nadal go nie lubie, ale potrafi być spoko i powiedzieć, co ma mi do zarzucenia).

Cytuj:
jestes typowym cwaniaczkiem z osiedla, ktory wobec braku argumentow przechodzi do wyzywania; wziales sie znikad, zrobiles nic, jestes nikim, a uwazasz sie i chcesz byc postrzegany za kogos kto trzesie calym serwerem; dziecko z chorymi ambicjami?
Szkoda tylko, że nie mieszkam na osiedlu .

Cytuj:
hah, kto padal? vatian? biorac pod uwage jego lvl, faktycznie masz powod do dumny... i ciekawe czemu ja jeszcze nie padlem, chociaz moj nick jest powszechnie znany
Vatian padł za co innego, mianowicie za sharing z Quexxem który ma hunted. Już więcej nie będzie, więc jest free. A padło pare osób co mnie pojeżdżało przy Blahu i myśleli, że są fajni i free. Aaa, i nie znam Twojego nicka. Podasz?

Cytuj:
nie dosc ze kupiles chara, to jeszcze sharujesz i jeszcze sie do tego przyznajesz
Akurat to nie powinno Cię/Was obchodzić, to już jest moja sprawa.

Cytuj:
moge ci odswiezyc pamiec, to nie ja zaczalem, tylko ty wpadajac z horzymem, rina i kimstam jeszcze zeby mnie zabic, co jak przypomne sie wam nie udalo ;]
Wypowiem się jeszcze co do Horzyma, przynajmniej jest najbardziej wporządku z Was wszystkich, i potrafił to docenić z Dubhem (nie wiem kto wtedy grał, Monna czy Dubh) jak uratowałem dupe RL'owi Nahha, Blaha, Avallancha o nicku AVALLOV.

------

Koniec, rozpisałem się. :>

A teraz kończe pisać w tym temacie, ponieważ nic ciekawego i tak nie piszecie.

Pzdr! Catch me on Raymort.

Ostatnio edytowany przez Azatarion - 12-06-2007 o 22:18.
  Odpowiedz z Cytatem