Temat: Palladin
Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2007, 22:34   #24
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atenis Pokaż post
Co?! Trening się nie opłaca? Lol? TO powodzenia na expieniu ,bo w takich warunkach jak byś na solda marnował ok. 10 strzał to na pewno się zwróci...
T aaa wiem ,że zaraz się ktoś odezwie na temat expienia na kopalniach kazo i ile tam tej kasy leci ...

A apropo tematu polecam Ci jednak zrobić te 70 dista jak najszybciej. Ja sobie zrobiłem 73 dista na 20 lvlku i exp był przyjemny. Ale kasy i tak nigdy nie było w nadmiarze Będę musiał i tak pewnie na bohy dorabiać.
Więc skilluj , skilluj i jeszcze raz skilluj! Możesz se tez dla oszczędności zrobić jeszcze knight'a którym se będzie kasę na spirki zbierał Ja tak zrobiłem i mimo iż straciłem na tym trochę więcej czasu to miałem ten skill i trochę kaski

A tak w ogóle to się pisze Paladin
same glupoty, roznica miedzy skilem np 60 a 70 nie bedzie az tak bardzo odczuwalna (co nie znaczy ze wcale) by tracic na to czas i pieniadze, ktore rownie dobrze moznaby spozytkowac na expienie, gdzie wbiloby sie kilka lvli i distow

@top
tak jak pisala wiekszosc, trenujesz do ok 40 dista i mozesz spokojnie zarabiac podczas expienia
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem