Temat: Wojna Nowa
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2007, 07:03   #348
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll Pokaż post
żenujące jest zachowanie waszej gildi,jedyną osoba która od nas była na tym openie był ames Trucia,który nikogo nie bił,a fakt że miał mana shielda i haste to tylko dlatego ze ogladał walke,a na maan shieldzie by nie padł.Zreszta bede ogladal filmik,tak czy owak odrazu po openie zadzwonilem do Amesa,powiedziaełm mu pare słow,i mam nadzieje ze wystarczy.

Po drugie nie zapłaciliscie całej kwoty,i Valdarnok miał załatwić reszte itemów tylika,zabiliście go bez większych informacji,poprostu bo "elane" w nazwisku.
Tu dla porównania nalezy przytoczyć zachowanie bellisha,który jak mial problem z kimś z mojej gildi to zadzwonił i zalatwiliśmy sprawę normalnie.
Neutralnośc to neutralnośc.
żenujace dzisiaj było,że jak się zalogowałem,przepłynałem z Thais do Venore,odrazu do mnie z ryjem wyskoczyliście że Wam statki blokuje.
gdybym chciał dołączyć do wojny,to bym dzisiaj Was zabijał razem z dpft,a jakoś tego nie robiłem,nie chce pomagać lukiemu i mam do tego prawo.
Saint się pojawil niedaleko Was,odrazu już gadka że massloga na Was robimy,jednoosobowego?
Potem jeszcze seria głupich tekstów,a po openie oczywiście jakiś pojazd od Lindlaya.Bo kulturalnie nie można.

Bez kitu w irytacje mnie to wpędza,że tyle osób nie potrafi pojąc że poza tibią zajmuję się jeszcze innymi rzeczami i nie mam,i nie będe miał teraz czasu na głupią wojenkę.Nie wiem jak mam to wytłumaczyć,bo argumenty,że pracuje,imprezuje i wyjeżdżam po pracy na wakacje,a potem pewnie pójde na pielgrzymkę nie docierają,bo Wam sie wydaje że ja laptopa na dupie nosze żeby grać 24 na 7.

I btw.to żałośny jesteś Ty,osoba którą znam od tak dawna a do dziś nie potrafi oddać 35k które za Ciebie założyłem.I mimo że naprawde macie w gildi mnóstwo osób które szanuję i chce żeby wróciły na serwer,nie potraficie sie zachować honorow,zabiliście Tylika,popełniliście błąd a kasy już i itemów oddać nie potraficie.Taki porzadek wprowadzacie na Arcani?tyle w temacie.

Co do opena idiotyzmem było walczyć na Ankh majac mniejsza ilośc ludzi,majac pewnych spainów,ktorzy wiadomo jak się biją,nie biliście sie z nimi na poprzednich wojnach?nie znacie ich umiejetnosci?
I na ankrahmun decyduje szybkośc i siła ognia,kto miał większa szybkość?Dpft czy ttt?
dobra nie będe już Was pouczał,walczcie sobie w tej wojnie,ja życze zwycięstwa pewnym ludizom z obydwu gildi.I troche zrozumienia dla tego ze nie jestem tak ograniczony że wyzywam znajomych z gry od najgorszych tylko dlatego bo nie chca dojsc do glupiej wojny.to zabawa,ja jestem wolny na arcani i tyle mi starczy,chce sobie poexpić to expie.kogo to boli?w małej ilosci wojen brałem udział?
no co ttt nic nie odpiszecie?

@Notop
A Ty to co wielki student?lol
@Myhass
a co sie stało,to tylko gra.Pozatym to prawda,jedna bitwa o całej wojnie nie świadczy jak dwie kolejne będą takim pogromem to wtedy wiadomo kto wygrał
Osobiście czuje sie zawiedziony,bo takie cuda obiecywało ttt,no ale ok.XD
@Cadleron
Przynajmniej Lindlay nie okrada kolegów z gildi
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem