Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feliex1
czy mógłby ktoś przedstawic mi sytuacje tej wojny tzn. jaka gildia bije sie z jaką,
czy wogle instnieje ta wojna jeszcze poniewaz szukalem na tibia.com i nigdzie nie bylo tematu z fragami. jesli nie to kto teraz rzadzi na swerze ogolnie interesuje mnie ten swiat chcialbym poznac jego gospodarke a nie chce mi sie czytac wszystkich tematow ... z gory dzieki
|
Jakiś czas temu była wojna pomiędzy rządzącą gildią Arcanium oraz United Forces, którzy zaatakowali Arcanium znienacka nabijając 8 fragów pierwszego dnia, i na tym praktycznie cała aktywność wojenna się skończyła. Później UF nie wykorzystywało sytuacji, były co prawda małe starcia i kilka ofiar po obu stronach, ale wojną bym tego nie nazwał. Większość UF wypłaciła się już, pozostała część jest nadal oficjalnie hunted.
Gospodarka jest słaba, ceny są niskie. PA spore, chyba że zna się tych których trzeba, wtedy nawet 30 level może pomiatać 150. Parę dni temu 60 osób (Arcanium, Zen i przyjaciele) zrobiło pierwszy na Iridii PoI, co napewno ruszy trochę serwer.