Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2007, 11:06   #1019
Tiases'Master
Użytkownik Forum

Tiases'Master's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Tiases'Master ma numer GG 8644822
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Hih xD
Zacząłem grać rangerem na Elonie, musze przyznać że Varesh Ossa i Abbadon(czy jak to tam on się nazywa xD) wciągają. Mojego paladyna oczywiście nie opuszczę, ale postanowiłem grać dwoma postaciami.

Takie pytanko:
Jaka profesja najszybciej farmi w UW? Kumpel mówi, że ritek, ale coś nie chce mi się wierzyć... Wiem, że warrior najwolniej, ranger też dość wolno(to stawianie trapów jest >.<).
Boże ludzie nie dobijajcie mnie mówiąc, że najszybciej się na UW expi W/Rt czy Rt/W. Takimi postaciami robisz Underworld'a gdzieś w około 30-tu minut a taki Elementalist'a/Mesmer robi Underworld'a gdzieś w około 15-tu Minut. Na dodatek dużo szybciej ubija moby a nie jak W/Rt czy Rt/W który jak zrobi mały błąd płaci za to zgonem.

@UP: Nie wiem jak ty ale według mnie najlepiej na drugą postać wsadzić Warrior'a dla Assassina ponieważ dzięki jego Stance'om wrogowie(Czasami nie Monkowie)padają gdzieś w 2 sekundy.

@2x UP: Graj Elementalist'o/Mesmer'em a dobrze na tym wyjdziesz ponieważ ta postać ma największy Dmg i najszybciej nim się expi w Underworld'zie.

Pozdrawiam.
Tiases

Ostatnio edytowany przez Tiases'Master - 13-06-2007 o 11:09.
Tiases'Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem