Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nabuchodonozzer
ajnsztajn15, poczytaj tibia rules albo pograj tyle co ja i nie wklejaj ssow z wypowiedzia "Fire Knight Miki killing my monsters" bo tak robia newbie brazyle i polacy lv8. Wiedz dziecię neo że każdy potwór jest FFA [free for all (wolne dla wszystkich)].
|
1.Heheh tibia rules czytalem i sporo sie z niej dowiedzialem ^.-
2.Naucz sie pisac moj nick bo mnie rozwalasz totalnie swoja pisownia
3.Pograc tyle co ty??.To znaczy ile?? 5-6h i nie miec czasu na nic??
4.I co z tego ze wkleilem??.Nie pasi cos to nara
5.W przeciwienstwie do ciebie dzieci neo i brazole sa o wiele madrzejsze niz ty -.-
6.Lizanie dupy high lvlowi nic Ci nie da czlowieku wiec wez sie ucisz i idz na basen czy co bo widac ze tibia zamula ci twoj "niby" mozg
7.Ma sie rozumiec ze tobie jakby ktos Ci bezszczelnie ubijal monstry to bys stal i mu dziekowal??.Sadze ze nie -.-
8.Kto cie dzieciaku nauczyl slowa dziecko neo??.Po pierwsze na twoim przykladzie widac "podworko ksztalci,podworko wychowuje",nie mam neostrady w przeciwienstwie do ciebie losiu ^.-
Nie bede sie znizal do twojego poziomu,poniewaz sam nie wiesz co chcesz powiedziec i probujesz mi tu sugerowac ze resp jest wolny dla wszystkich (bo tak jest),ale z twoich postow do mnie rozumiem ze probujesz mi wmowic ze brak szacunku do gracza to cos super,a ja mam stac i mu dziekowac za to ze monstra ktorego leje dostaje polowe exp bo ktos mi ubil.Pozatym nie rozumiem czemu w twoich postach tyle wyzywania??.Myslisz ze ktos Ci za to brawa bedzie bil??,ze komus zaimponujesz??.Juz nie bede pisal zadnych wyzwisk do ciebie bo szkoda mi slow.Cya ziomus i zycze Tobie zebys kiedys zostal postawiony w tej samej sytuacji -.-