Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2007, 16:17   #46
Lord'Micu
Użytkownik Forum

Lord'Micu's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Koko'Pall
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 42/32
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Candi Pokaż post
Rookgard nie jest żadną wizytówką i według mnie nic nie powinno być dodawane. Co teraz jeszcze tam chcecie? Postawić wam tam miasto, dodać czary już na rookgardzie, dodać nowe bronie, różdżki, powiększyć teren z 3x? Rook powinien zostać taki jaki jest i kompletnie nic nie powinno się do niego dodawać, a rookstaylerzy jeśli mają ochotę expić 5 godzin dziennie na trolach, bugach i minotaurach to życzę powodzenia i nie widzę w ich grze ani sensu ani przyjemności...

A jakby zmienić w twojej wypowiedzi słowo Rookgaard na słowo Main w niektórych przypadkach to co byś zrobił?? Wam też po co nowe tereny, questy, wyrównanie profesji. A poczytaj cały ten temat od pierwszej strony masz tu jakieś wzmianki o czarach czy różdżkach? Teren Nowy owszem i by sie przydał ale jak już dadzą to pewnie będzie dla PAKKOWCÓW i pewno nie za duży znając CIP'soft.

P.S. Co to dych kilkunastu ostatnich wyrazów w wypowiedzi Candi a dokładniej "...a rookstaylerzy jeśli mają ochotę expić 5 godzin dziennie na trolach, bugach i minotaurach to życzę powodzenia i nie widzę w ich grze ani sensu ani przyjemności..." mnie tam nie obchodzi czy na biało pokaże się liczba 20 czy liczba 200. Na mainie nie doświadczyłem tego co na roku a więc normalnych kumpli. Nawet jeżeli już znajdziesz jakiegoś kumpla na mainie którego wcześniej nie znałeś to po kilku tygodniach zobaczysz napis "You are dead" a twój tzw. "kumpel" będzie się z ciebie śmiał.

To na tyle pozdro. Lord'Micu

Ostatnio edytowany przez Lord'Micu - 13-06-2007 o 16:21.
Lord'Micu jest offline   Odpowiedz z Cytatem