GothicMaster ma racje knight nie jest gównem. Bo na początku szybciej expi... I nie gadaj mi tylko o elfach bo na Of. Można długo kozaczyć.. Zobacz na ss'y i popatrz jak oni nabijają lvl'e...Wiadomo że Sorc/Drut byl lepszy, ale nie jakiś doskonały wywalony w kosmos i w ogóle. nazywania knighta gównem to przesada i brak poziomu...Akurat palek mi się znudził... A go powinni na 1 miejscu poprawić.
Swoją drogą cały czas się srałem czy czasem nie mieliby zmniejszyć znaczenie skilli, na szczęscie nie

... Choć troche kaszana z broniami od danego lvl'u... Cipsoft lubi przesadzać i GS pewnie będzie od 30 lvl..A teraz mam 15 knighta z 65/65... I będę musiał i tak z serpentem popylać...
Będę pisał długo wiadomość aby poczkać aż mi skill wskoczy...;]
PVP? Jeśli nie macie odpowiedniego lvl'a wejdźcie na 36.hopto.org 7.6
Wszystko wygląda tak jak jest w rl tibi... Nie ma żadnych dodatków itd.(21:43 You advanced in sword fighting.)I nie stwierdzam że knight
jest aż tak słaby w PVP... Jak ma team... to głównie dzięki niemu są trapy i hity sadzi niczego sobie w sorca sword 100+ i explo 0+(ale nie tak rzadko zdarza się walić po 150)Na dodatek nie padniesz nim( a to najważniejsze na wojnie) tak szybko... W trapie możesz grubo 30 min wytrzymać...
Reasumując...
Knight i pall zasługuje na poprawienie...Sorc i Drut... Na h-lvl'u na pewno ...
ale szybciej i przyjemniej expi się 30 palkiem/kightem niż sorcem/drutem..
I tak nie wiem co te oszołomy z Cipsoft wymyślą...
OFFTOP
Pierwszy post by TibiaFighter from tibia.org.pl... Póki co wole tamto forum(powód jasny tam już trochce siedzie

)Ale poradniczki tu są lepsze(ten o skillingu świetny)
Pozdro...