Temat: CIPbot
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2007, 22:27   #20
Cadonis
Użytkownik Forum

Cadonis's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
ok 5 tys ludzi grajacych aktywnie na serverze (liczby orientacyjne), z tego ok 1-1,5 tys ma lvl 45+, a teraz wez kazdego z nich przebadaj czy ma bota...
No jasne, a oświeć mnie: PO KIEGO !@!^#@!? Likwidacją botterów powinni się zajmować ludzie którym ci botterzy przeszkadzają, a zdaje się że 90% użyteczności botów to PvP głównie grupowe. W takiej sytuacji zwykle "na oko" widać kto ma bota - wtedy z jakiejś z kosmosu wziętej liczby potencjalnych botterów robi ci się kilkanaście (-dziesiąt?) osób na server, które można sprawdzić.

Cytuj:
Fakt, na 60-70 lvl miales jakies 20%
Może ty miałeś 20%. Ja (i pewnie wielu innych) sobie nie notuję, czy trafiłem 3042 SDki na 4870 prób czy może 3043 na 4875 prób, ale mogę ci powiedzieć że missy mam raczej rzadko. I to na lvlach sporo większych niż "60-70".

Cytuj:
taa, mniej wiecej w kazdym update cos zmieniaja zeby zlikwidowac boty, co z tego jak srednio po 1 miechu jest nowe NG, Tibaauto i TBI?
Zdaje się, że jedyna zmiana jaką rzeczywiście wprowadzili to kodowanie pakietów. Niestety ich mądrość kazała im powiedzieć o tym, co zrobili, wszystkim wokół. Z tego powodu zamiast czekać na nowe bociki miesiąc albo dwa, ludzie czekali tydzień.

Cytuj:
@Vil - brzmi inteligetnie, tylko jezeli to jest mozliwe to czemu Cipy jeszcze tego nie wymyslili? bo chyba az tacy glupi nie sa...
No chyba jednak są.

~~~~
Cadonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem