Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2007, 23:43   #26
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10 Pokaż post
@up
widze ze doswiadczony jestes i sporo czasu na stone za tp spedizles. mam wiec nadizeje ze mi pomozesz.
dotychczas expilem tylk w lewej badz w prawej odnodze z 1-2 dsami. zawsze na + wychodzilem tylko ze exp jakies 25k na godzine.
intreresuje mnie jak wyglada sytuacja w innej czesic tomba. w ktorej czesci tomba sie ulokowac zeby wastu nie bylo a zeby robic wiecej expa na godzine.
-1 ds
-2 ds
- bez dsow??
W sumie w calym tombie jest to samo, z tym ze po prawej tak jak sie idzie na -1 jest wiecej mumi cryptow i vampow, 5 vampow i ds z prawej strony od tego glownego skrzyzowania.

Ja tam do 60 lvl bez ds jechalem, tempest + vis i expilem na dolnej lewej czesci i odnodze do zejscia -2 i mialeme xp ok 45-50k/h, przy szybszym respie mozna wiecej wyciagnac jak sie gfb uzywa.

Moim zdaniem sprobuj tak, ds 2 sztuki uzywaj glownie do blokowania potworow i bicia smieci, a samemu z rozdzki/wanda i vis bic co mocniejsze stworki. Spokojnie tak bedziesz mial 40k/h bo ds nie beda zaduzo expa zabierac a blokujac oszczedzac bedziesz na leczeniu siebie.
Najlepiej expic wieczorami i popoludniami jak jest 500+ ludzi na serwie wtedy resp jest taki ze nie bedziesz nadazal z czyszczeniem. Styknie jak bedziesz czyscil lewa strone od wejscia, prawa gore i odnoge do schodow na -2.
Przy takim ustawieniu powinienes wyjsc na + w najgorszym wypadku na 0. Jak spadnie kilak 2h swordow lub cos z vampa to bedziesz ladnie na +.

Pozdro
Sir Dark Archeon jest offline   Odpowiedz z Cytatem