Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10
@up
prosze o cyferke, w ktorej stornei tombu expiles ze 50 expa robiles bez wastu 
bardzo chetnie jutro sie tam przejde.
|
Z 2 DS + tempest + vis : 1, 2 i 4 exp 40-50k bez wastu.
Tu proponuje poprobowac, zaczac od dobijania tylko potworow i expienia glownie DS az po opcje ze DS tylko blokaja a lejesz all z visa i roda. Sam musisz dobrac tak by nie byc na waste a miec max exp/h.
3 odradzam bo duzo vampow i sumony sie nie przydadza.
Tam solo od 60 mozna expic ale vampy trzeba lurowac po 1 - wieksza ilosc to konieczne gfb.
Ja expie obecnie na 4 i 3 solo na 88lvl to lajtowo mam 50-55k/h wychodze roznie, zaleznie od szczescia, od male waste po ladny plusik jak poleci cos z vampow.
Jak skolujesz blokera takiego z 80+ i dobrymi skilami i nabijesz 80 lvl i 60 mlv to polecam wypad na -2. Hardcore ale exp doskonaly. Trzeba tylko uwazac by nie zostac okrazonym bo przy szybkim respie chwila nieuwagi i jest rzeznia

.
Nie raz sie trafia 2 necro 2 ancienty gs i vamp plus smieci na raz, co do przyjemnosci nie nalezy

. Zwlaszcza dla druta ktory nie ma mort hura
Nie mniej polecam. Na poczatek proponuje zbadac caly tomb i calego respa i oblookac co gdzie sie respi i potem wypracowac wlasna taktyke odpowiednia do stylu grania. Uwazam jednak ze szybko polubis ztego toba. Jak dla mnie poza tarpitem to najlepszy tomb do expienia. Tym bardziej ze jest tam szybki resp, nawet przy 300-400 ludkach online da sie elegancko expic. Tomb na tyle duzy ze zczyszczenie 1 raz calego respa w tombie to ok 50k expa.
Btw - tomb doskonaly dla kina z dobrymi skilami. Duza ilosc slimow scarabow, ghuli i mumi to latwe cele. Skile 85/85 lub wyzsze dobra bron i mozna smigac.
Zawsze mile urozmaicenie zolwi cycow lub dragow.
Pozdro.
PS. Na starcie zbieraj generalnie calego lota: brassy, vikingi, scalaki, iron helmety, mornig stary, 2h no i oczywiscie lot z vampow i black shieldy z mumi. Od biedy mozesz selac nawet black perly, zawsze to cos warte. Jak tak bedziesz zbieral i baga targal to nie ma bata by na - wyjsc. Scarab coinsy tez sie czesto trafiaja wiec nie bedzie problemu z ich zdobywaniem na kolejne hunty. A - tu dosc czesto czysci podloge wiec baga trzymaj "przy sobie" - koniecznie df bo inaczej ocipiec mozna bo zawsze poison fieldami bedzie uwalony.