Watpie by GS mial takie niskie wymagania ;P
Atk gsa = 46 , atk ave = 50 , roznica 4 atk a ave pewnie bedzie osiagalny cos kolo 80 lvla , za slowami osob wtajemniczonych wiadomo ze co 5 lvli bedzie dostepna nowa bron. Wiec jesli np ave bylby osiagalny na 80 lvlu to dla gsa maksymalnie najnizszy poziom to 60 lvl. Co by sie zgadzalo - gs jest dostepny w questach na 60 lvl a ave w quescie na 80 lvl.
Ale nie martwcie sie wejda nowe bronie bedziecie pewnie mieli swojego mini gsa atk 40 na 30-40 lvlu ;P
Ja jednak by wam poprawic humor a cipsoft uwazam ze nie jest glupi sugeruje ze ave bedzie dostepny na 60-70 lvlu by zachowac rownowage rynku - mozliwosc sprzedarzy wtedy fakt gs moglby byc na 40-50 lvlu ale napewno nie nizej.
Chociaz watpliwe jest tez by 4 pkt ataku rownaly sie 4 poziomom wladania bronia czyli 20 lvlom , bo wtedy 20 broni na axe , sword lub club okazalo by sie za malo.
Wiec moze zdarzyc sie tak ze albo jedna bron dwureczna wejdzie miedzy ave a gs albo zadna.
Faktem tez jest ze niektore bronie maja zblizony atk a co za tym idzie trudno rozgraniczyc levelowo je.
Czy to pociagnie za soba zmiane atk niektorych broni- szczegolnie dwurecznych? Jak wiadomo zmniejsza atk ice rapiera wiec wszystko mozliwe.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
Ostatnio edytowany przez mago - 14-06-2007 o 11:43.
|