14-06-2007, 13:27
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: ---
Skille: 100/100
Poziom mag.: --
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blah the Evill
Widze Mateo ze masz cos nie tak z interpretacja faktów... zreszta to Twoja sprawa z kim sie bujasz, kogo szanujesz a kogo nie, nic mi do tego. Może nie dokładnie czytałeś to co jest na Tibia forum, to co zrobil Raymort/Wago bylo godne pożałowania, skoro tego nie widzisz to mi przykro, ja juz sobie wyjaśniłem z nim co mi nie pasuje i doszlismy do pewnego "porozumienia", bo mnie nie zalezy zeby robic sobie wiecej wrogow. Pozatym, potwierdzila sie pewna zasada co do Ciebie Mateo, widac nie wiesz co to znaczy jedność, bo z Last Wish tez odszedles... Jako gildia trzeba sie trzymac razem, nie znaczy ze musisz slepo isc za liderami, ale zawsze mozna nawiazac jakis dialog, dogadac sie, a nie ze "Ja go nie bije bo on mi nic nie zrobil" albo jak w Last Wish, "ja nie walcze bo to nie ma sensu...". Moze jestes czlowiekiem ktorego bawi expienie, chodzenie na hunty itp, dla mnie ta gra bez takich akcji jak z Wago, czy wojen jest poprostu nudna. Moze Ty masz jakas inny system apropo tych ktorych szanujesz.
Ja szanuje ludzi kotrzy sa w stanie poswiecic te kilka pixeli, skille i lvl za gildie, grupke ludzi ktora zrobi to samo dla nich.
United We stand, united We fall.
Nie zebym miał coś przeciw Tobie, w zadnym wypadku, porpostu takie moje odczucia.
|
sorry w Last Wish nie bylem :|
a co do tego odejscia i co do lojalnosci to nie bede sie na ten temat wypowiadal bo jeszcze to ktos przerobi i bede mial zle :|
ale zebys wiedzial ze mnie w tibi bawi i jedno i drugie i lojanly to ja jestem ale jezeli ty sadzisz ze nie jestem no to tak uwazaj nic mi do tego
Yours
Mate~
|
|