Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vagraav
Odezwał się kolega najuczciwszy na świecie .... wraz ze swoją gildią w której są sami święci, uczciwi itd.
|
Nigdy nie mowilem ze moja gildia jest swieta ani ze ja jestem. Za to wy uwazacie sie za zbawcow swiata z pier***** Jowinna na czele ktora uwaza ze sciganie Cheaterow/PK/PA jest najwazniejsza rzecza a jest slepa na to ze co 2 z was jest pier**** **** *** **** **** ************* ********* ****** ********** *******. KROPKA.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inwestor
Ostatnie najbardziej cie denerwuje bo pewnie masz 60 czy 70 sorka i dostales limit haha ... jaka szkoda  Placz na forum nic nie pomoze, jak sie nie podoba to elo
My sie sypiemy ? Czlowieku to u nas jest wlasnie zajebiscie i spokojnie ... do*******amy wam na OB ostatnio, expimy sobie, mamy kase 
Ktos napisal "bo oni (em) maja to wojne w dupie" - co juz nudzi sie tak wojna ? Poddajecie sie ? U nas nikt nie zaluje ze nie odszedl, Ci co zalowali - zaplacili i huj im w dupe  elo
|
Nie badz glupi, ty sam chyba nawet nie widzisz co ty piszesz. Widac ze koles nie jest w wojnie tylko gzdies pomiedzy a pieprzysz mu takie pierdoly. A co do zarabiania kasy, my nie musimy expic zeby zarabiac kase.
I przestan z bluzgami kretynie bo znowu ty zaczynasz wszystkich na okolo wyzywac i znowu zamkna temat i plebs nie bedzie mial gdzie dyskutowac.