Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxiv
Jesli Cipsoft nie widzi jaka kaszane zrobil to on jest rzeczywiscie slepy ;s
Mimo ze jestem knightem i pragnalem tego wyrownania to tera widze ze gra bedzie za latwa. Wg mnie to praktycznie all profy udu*ione bo po co komu tera runy ofensywne ? jedynie sie sorcowi/drutowi przydadza a knight i pall to watpie czy by ich uzywali xD
Jak zobaczylem ta gadke gdzie jakis 206 lvl (ek?) gada ze za 500 z ue dostal od taifa to mi sie smiac chce xDD
Albo Cipsoftowi do reszty odje*alo albo chce upodobnic tibie do otsa bo to praktycznie przez te je*ane boty i otsy Cipsoft wprowadzil tego aimbota i inne pierdoly. Wiem ze kazdy (chyba xD) knight (ja tez) pragnal byc rowny sorcowi ale tera to troche cipsoft przesadzil z tym oslabianiem sorcow.
U knighta dmg moze zostac bo nawet nawet jest no ale tera to z sorcow sciery do podlogi normalnie zrobili.
Niektorzy gadaja ze wlasnie dobrze im tak (sorcom ofc) no i w sumie nalezalo im sie troche xD ale i tak uwazam ze za mocno ich oslabili
No a tera czas na zjechanie mnie za to ze stoje po stronie tak jakby sorcow za to ze sadze ze ich za bardzo udu*ili. 
|
Przez ten rok, będą rządzić Knighci i Paladyni