Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2007, 22:08   #250
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krystek Pokaż post
A co zal dupe sciska ze ktos mowi o tym ze update jest nie rowny , i praktycznie usuwa 2 profesje z gry a knajtowi daje sile tytanow ? wtf to jakies kody czy cos

Poprzedni upade byl nie rowno , kazdy ci to powie ale nie niszczyl knajtow ... jak ktos lubi grac to gral spokojnie i mogl wbic lvl jaku mu sie chce , a teraz to co , knajt napakowany koks bedzie bil wiecej z kawalka metalu wiecej niz mistyczny mag z silami nadprzyrodzonymi? ( i to ma byc jak w sredniowieczu ? takie bylo zalozenie przeciez ...)
Powiedz mi drogie dziecko visa i taniej many miales kiedys knighta 60 lvl?

NIE? No pewnie ze nie ,.... nie wiesz jak sie ciezko gra ... skillujesz setki godzin i bijesz jak ciota

WIEC STFU!!!!!!!!
Nie CHCESZ GRAC??? TO NIE GRAJ !!!!!!!!
Przynajmniej nie bedzie trolla w tibii -.-

Nie pasuje bo profesje złe? idz zagraj sobie w wowa tam jest cacy ale tibia ma ten klimat...
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline