Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann
Kurwa mać. Kto leje dragi z SD? Ty? GZ. Wiesz, ile bije się magic 80? Nie? No to Cię debilu uświadomię.
Grając bez przerwy, mając promocję (czyli przyrost many 2/2sec):
1y 14d 3h 30m 40s
Ponad rok. Wtedy z VISa walniesz (zakładając level również 80, żeby było CI to łatwiej rozumkiem objąć) około 200 (przed update, po - kto wie?).
A teraz powiedz mi, palancie, ile czasu wbijasz skill 76 knajtem? No? 4tygodnie? A widziałeś na poprzedniej stronie tematu, za ile w dragi z durnego BSa łupił ~45 knight ze skillem 76? 200+, bez wastowania MFków na każdy hit, leje je za darmo.
Jest jakieś porównanie do trenowania magica przez rok (załóżmy nawet kurwa, że będziesz ciągle pił MF - kosztuje Cię to wtedy 18 mln gp i trwa ponad tydzień) a trenowania skilla przez miesiąc, nie mówiąc o waste na expach, o ŁATWEJ możliwości padnięcia przez denną ilość HP, o słabszych i kosztowniejszych hitach?
Jak masz zamiar być stronniczy to wyjdź. Miałem już kontakt ze wszystkimi, wykluczając palka profesjami, i bynajmniej wiem co mówię.
|
Wszystko ladnie i poparte dowodami ale ... i tak oni tego nie zrozumieja , ciesza sie ze knajty ich beda bily jak pojebana i sraja na to ze magowie zostali zniszczeni ... nooby ktore nie potrafia patrzec obiektywnie na sprawe tylko stroniczzo zapatrzeni w swoich czolgistow ...
Jest takie powiedznie :
Tibia zrzera muzg
szkoda ze tak wiele osob udowadnia ze to prawda