Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2007, 22:48   #285
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soulmann
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mateusz_-14 Pokaż post
mi to nie przeszkadza ze pogorszyli magów ale wg ciebie było to uczciwe ze knight ma ze sorkiem przesrane??Knight co ma zrobić? uhac sie i uciekać nad lecącymi sd'kami co zabierają mu 2/3 jego hp?(zależy jaki lev knighta)
Taifun Devilry jebiąc z SD w 100EK i zdejmując mu 600 hp, zabiera około 1/3 tego co ma, o 2/3 możesz pomarzyć.

Nigdy nie mówiłem, że męka knightów była sprawiedliwa, zawsze byłem za ich ulepszeniem. Ale nie pierdol głupot o wbijaniu 80 mlvl i waleniu wtedy tak jak KNIGHT, bo ni chuja tego nie zrobisz, chyba ze na super waste i smiganiu z SDkami -.-.

Ja mam 62 level i moge paść na pojedyncze kombo draga jeśli tylko puści double f wave i dobije z GFB, 62 EK może na HP zjechać DLa (z waste bo z waste, ze względu na słabe hity, ale jednak).

Własnie owe hity knighta były powodem, dla któego zawsze twierdziłem, że należy im się update. Ale NIE TAK RADYKALNE, profesja która ma tyle więcej HP i CAP nie może mieć dodatkowo WIĘKSZYCH, ALBO NAWET PORÓWNYWALNYCH HITÓW DO SORCKÓW, to jest chore.
Soulmann jest offline