Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2007, 23:45   #317
gwizdek4
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 06 2007

Domyślny hmm

wiece co przeczytalem tu wszystko i tak sie zbulwersowalem ze lepiej nie mowic pierwsza zecz z kad wiecie jakie skile mial kino lejacy dragi i zauwazcie ze mial sword ringa. 2 sprawa cipsoft to nie debile ( niewylaczajac poszkodowanych palkow ) a nie o to mi biega mam 77 RP dist 96;
druida na 112 lev z 69 mlev i wiem jedno jak nie umiecie grac druidem bez wastowania to mi was szkoda bo ja nim nigdy kasy nie stracilem. Jednak wole gre palkiem i nim gram od niedawna i jedyny ded jaki nim mialem to wlasnie od sorca ktory podlecial domnie pod domek ue+sd i niemial co zbierac bo aola mialem wiec, bylo cos nie tak z sila zwlaszcza sorcow ale poczytajcie co pisza na stronie www.tibia.pl
"Trochę faktów na temat balansu postaci" a moze zrozumiecie o co w tym chodzi i tak magowie beda lepsi macie 2 viski na ture i do tego jeszcze rody i wandy. jaki kinio jest w stanie zabijac solo hydre choc musze przeznac ze 2 razy padlem na combo od hydry (bloker nawalil) wiec nie ma co plakac na pewno gra bedzie trudniejsza i to dobrze bo co to za sztuka isc na latwizne
a co dotyczy p boltow "Powiedziałem że dostępność power boltów wzrośnie. Powinny one zastąpić używanie runów SD przez paladynów. Spowodowało to pytania czy będą zadawały one takie same obrażenia. Odpowiedz brzmi: oczywiście że nie." i pamietajcie oni zrobia tak zeby bylo dobrze gdyz oni nie robia tego dlanas tylko dla pieniedzy pozdro

Ostatnio edytowany przez gwizdek4 - 14-06-2007 o 23:54.
gwizdek4 jest offline