czytalem gdzies wyzej ze magiczni musza sie nameczyc by wbic mlvl a knighci ida potrenia miesiac i maja luz
zakladajac ze gramy legalnie knight na pvp by potrenic musi zaplacic magicznemu za postawienie monka, a jesli takiego nie ma lub gra na non pvp musi stac caly czas przy kompie bo slime naprawde szybko pada, a na ghoula przed 130lvl raczej nie pojdziesz bo za wolno sie leczysz. W trakcie expa skilli niewiele wchodzi
magiczny by trenic moze poprostu stac afk nie bojac sie niczego (non pvp) lub na pvp zchowadz sie gdzies ladnie i raz na 5-15 min podejsc podjesc i szczesiwie klepie mlvl, do tego w trakcie expa pije mfy co sprawia ze mlvl na huncie rosnie baaardzo szybko (1,5h hunta 10 bp manaskow i juz 3-5% mlvl wlazi na ~63mlvl) magiczni expiac trenia sie zara biajac na runach trenia sie
knight na exp musi poswiecic osobny czas i na train osobny
mimo ze jestem knightem uwazam ze dmg magicznych zostal za bardzo oslabiony, co najprawopodobniej zostanie naprawione
do tychczas magiczni musieli sie pomeczyc do 60-70 lvl a potem zaczynalo isc blyskawicznie
exp knightem caly czas byl zmudny i monotonny
ta postacia gram dopiero 6 miesiecy, 2 miech train i 4 miech expa
w axe jestem 17 lecz jakis 50 lvl jest 9 i wali mocniej odemnie....
moze same bronie od okreslonego lvl rozwiazalyby problem lecz zawze z utesknienem patrzylem na magicznych w tombie bijacych wiecej odemnie, chodzacych na gsy, hero i zbijajacych kokosy na silkach i red clothach ( sa po 5k na harmonii) u nich duza role gra szczescie, raz wyciagna 1 innym razem 10, ja huncac na of/arena(jeszcze nieoplacalne)/malpy (do 15k na full cap) musze wiecej czasu spedzicc by zarobic na to wszystko
zawsze przed update byly nazekania tym razem tez sa ale jesli ktos jest dobrym graczem to szybko sie przystosuje do nowych realiow i zacznie wymiatac jeszcze lepiej niz przedtem
|