Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki
omg temat prawie 40 stron niby to o ts a istotne posty mozna policzyc na palcach 1 dloni... przeczytalem all i dalej nie wiem od jakiego lvla jest f axe...
w sumie to mnie interesuje tylko wzrost cen WSZYSTKICH przedmiotow a jak na razie sie na to zanosi ^^ [pod warunkiem ze kina nie zyska mocy dawnego sorca.. -.-]
|
Tak tak , wątpie , że przeczytałeś wszystko -.-"
bo byś wtedy przeczytał
Cytuj:
You see a bright sword (Atk:36 Def:30 +1). It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. Itweighs 29.00 oz. The blade shimmers in light blue.
|
I jeżeli twoje IQ > 50 , skapnąłbyś się na to , że BS a Faxe nie różnią się od siebie tyle ; ) i , że wymagania na lvle też mają podobne ; >
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ain'aer
Hmm, ciezko tam cokolwiek znalezc, procz pingwinow -,,- (ze znalezieniem tychże nie ma problemu) biega troszke mamucików, a w górach z rzadka jakaś wiwerna, ice golemy a w najwyzszych partiach ze 3 crystal spidery (to wszystko na 1 wyspie) Poza tym "spore" kawerny z frost trollami. Aby walczyc na arenie oraz odblokowac nowe wyspy trzeba wykonac serie questow, z ktorych pierwszym jest test na picie miodu... (jesli wypijesz 10 kubelkow i nie padniesz na posadzkę, przechodzisz wstepny test i dostajesz ciekawy itemek- róg na miód  ) Dalej juz nie bede spoilowac ;p
poza tym jest pewien bug, gdy otworzy sie zabitego zsummonowanego Frost Gianta przez chwile widac napis "Dead Blind Beholder" o_O
Cos liczba czytających topnieje ;p
|
Jak dla mnie możesz napisać całego spoilera ; D
btw , jak tam nowe bronie ? Są łatwodostępne ? Pozatym jak hity knighta i pala , czesto się nie trafia ? Albo zadaje małe hity ? Btw duża ta cała wyspa ?