Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corsolopussy
ja pierdole co za frajer z Ciebie, jezeli 60 knight Twoim zdaniem ucieka przed 40 ms to kurwa jestes pizda i tyle.
update zjebali i tyle. Tibia teraz bedzie nie sprawiedliwa , knight ma za duzo hp, potworki go wogole nie leja z lapy, i bedzie expil jak pojebany a sorc?
zal.pl...dajmy sobie spokoj 160 lvl bedzie na*******al kurwa za 250 z sd? prosze was kurwa zastanowcie sie...zreszta zawsze bylo - knight -bloker, postac ktora da sie botowac, isc na pole, isc spac a i tak zadko ktos Ci cos mogl zrobic. palek- trudny do ubicia , na wysokim lvl przejebany char , duzo hp a dodatkowo moze jeszcze z sd zajebac MAGI- to one mialy byc postrachem , zreszta KURWA KTO KOMU KAZAL NAJTA BRAC? NIKT.
JEBAC CIP ;' ]
|
Weź ty się dziecko uspokój (wnioskuję że jesteś dzieckiem po twoim sposobie wyrażania uczuć), kto ci kazał grać w tibię? Jesteś standardowym noobem, który płacze, bo nie będzie evul mastachem... Mag nadal będzie najpotężniejszy, tylko trochę słabszy. Jestem pewien że grasz od Tibii 7.6 kiedy wprowadzono różdżki, bo wtedy mag stał się najprostszą prof i dlatego nim grasz, tak? Bo łatwiej. A nie możesz znieść tego, że ktoś może być lepszy (lepszy od poprzedniej wersji samego siebie, nie od ciebie), krew cię zalewa że Cip nie przejmuje się wami, noobkami, które płaczą że magia będzie słabsza, a na cholerę w ogóle płaczesz skoro nawet nie miałeś tego 70 levela?! Idź sobie zrób pallka czy kinę, bo będzie łatwiej, ale zobaczysz ile knight czy pall godzin spędzi na treningu, żeby chociaż trafić w potworka a ty z tym twoim visem latasz i napier**asz jak opętany i jeszcze płacze, bo mf za drogie, najlepiej żeby kosztowały 1 gp i dawały full manę a visy miały min. atak 1000hp co nie?
Uff wyrzuciłem to z siebie bo normalnie nie mogłem ;]