Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2007, 12:53   #443
Unholy_Mastah
Guest

Domyślny

Przeczytalem wieksza czesc tego tematu i po prostu no comment. Omało popłakałem sie ze smiechu gdy czytałem posty tych sorców płaczących bo Cip~ zredukował Was do zera.Chciałbym jednak przypomniec ZE TO NIE KONIEC ZMIAN !!!!!! TEST SERVER SLUZY WYKRYCIU BŁĘDÓW I POPRAWIENIE ICH ! Takze przestancie wreszcie plakac ze juz nikt nie bedzie gral sorcem bo nadal ten voc bedzie lepszy od pozostałych, szczerze mówiąc równiez jestem rozczarowany tym co zafundowal Cip~ graczom. Uwazam ze wystarczylo jedynie troche podniesc hit knightom a sorcom go obnizyc, UE jest najmocniejszym czarem i tak musi zostac, nie powinni tego zmieniac i sprawiac zeby knight bil podobnie z miecza bo to bedzie zupelnie bez sensu, kilka nowych czarow dla knajta jest na pewno dobrym rozwiazaniem. Paladyni na pewno rowniez beda zadowoleni z tego co dostana, mam jedynie nadzieje ze power bolty nie bedapo 6gp za sztuke bo to mogloby przyniesc kiepskie skutki na swiatach pvp, gdyz ten voc mialby duza sile.
Szczerze mówiąc podobało mi sie tak jak jest taka jest przynajmniej moja opinia, grałem 100+ek i hity nie były jakies rewelacyjne ale mnie to odpowiadało, ta gra zmierza z kazdym update do ulatwienia zdobywania expa a mnie sie to nie podoba, sorc robiacy 10mln expa dziennie to przesada... Co to za przyjemnosc z gry gdy pięcioro 10 latków moze zrobic 100 sorca w mniej niz 2 miesiace.
Mam tylko nadzieje ze CS wie co robi i wszystko bedzie Ok. Ciekawe co przyniesie nam zimowy update moze zwieksza zasieg Tempesta do 2 kratek jak Woi , mysle ze to byłby dobry pomysl