Zobacz pojedynczy post
stary 15-06-2007, 12:57   #1
Deythwen
Użytkownik Forum

Deythwen's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005

Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
Smutny PKowanie Summonów

Wiem że to brzmi głupio... ale moim zdaniem to straszna rzecz. Sytuacja z przed 5 minut. Expie sobie w cyclopolis z monkiem. Mam 27 lvl i jest to dla mnie miła metoda relaksującego expienia bez strat kasy. Nagle podlatuje do mnie gostek 2lvl niżej ode mnie i mi monka zabija. Reason? "bo kosisz całe piętro, a z monkiem twój exp i tak "sux"". Pomijam kwestie tego kolesia i zabicia mi monków, bo potem sie dogadaliliśmy. Ale chodzi o sam fakt, dlaczego atakowanie summonów nie powoduje pojawienia się czachy? Rozumiem, kiedyś tak nie mogło być, bo missclick'i by twożyły okazje do setek tysiecy pułapek prawie wszędzie i na każdym lvlu... a widząc np. Fire Elementala nie zastanawiamy się tylko walimy. Ale teraz jest ta blokada... i atak summona mógłby powodować czache. Można by nasze summony, bądź co bądź warte parę runek bronić, nie ryzując czaszki i śmierci z rąk "przypadkowego High lvl'a"... Co wy na to? Gdzie i komu można napisać żeby CipSoft się nad tym zastanowił?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.