ok chyba nadszedł czas żebym też sie wypowiedział
1. ponieważ nie expie (znajomi wiedza dlaczego), kwestia visów, sdków itp
mnie nie dotyczy, więc nie będę tego komentował
2. test to test na upie będzie na pewno troszkę inaczej, ale nie czarujmy sie ogólne zasady testu sie nie zmienią
---
teraz wnioski
* w jakimś wcześniejszym poście jakiś knight napisał że sorki 50-80 rzeczywiście są bardzo pod kreską, ale że potem sie odkuwają na mniej więcej 120+,
no właśnie - sorki grając na tych 50-80 mają jakiś cel przed sobą (a raczej miały), myślą sobie "ok pocierpię, przeżyję, potem będzie lepiej";
no to sobie soreczki już tak pomyślały, po co sie męczyć na 50-80 jak wyżej też nie będzie lepiej
* mam nadzieję że sie mylę, ale niestety ten up uglebi względną symbiozę wszystkich profesji,
knighty sobie, ew. z pomocą drutów do leczenia , palki sobie i sorki sobie
wspólne hunty pozostaną tylko w sferze marzeń albo w sferze dobrych kumpli
* mam nieodparte wrażenie że z wypowiedzi knightów przebija jakaś dziwna pazerność, do tej pory niepisane prawa mówiły knight bierze loot, shoterzy exp - każdy był zadowolony, w wypowiedziach knightów przebija się podtekst "noooooooooo, teraz sobie odbije, za lata zniewag" - czyli rozumiem że tą zniewagą był brak expa, czyli teraz knight bierze i zdobycz i exp, i to jest "w porządku", no niestety moi kochani rycerze, może gdybym nie zaznał wspólnych huntów uważałbym że to jest w porządku, musze was rozczarować nie uważam tak
--------------
podsumowując
czytając info o zbalansowaniu i wyrównaniu spodziewałem sie raczej tego że od tej pory każda profesja będzie miała szansę na mniej więcej równe zdobywanie expa i kasy, okazało się jednak że powinniśmy ten up określić mianem raczej "wyrównania rachunków za błędne pomysły z poprzedniego roku"
niestety to wyrównanie nie spowoduje wyrównania tylko kolejny skok jednej profesji a zblokowanie drugiej
z wyrazami szacunku
Mag 8 stopnia Squint Zebra
|