Cytuj:
Oryginalnie napisane przez litt
Czlowieku przeczytales kilka TRU tekstow Behemotha i myslisz ze jestes boski?
|
Nie. Nie chodzi mi tyle o teksty, a o loga albumów, zespołów, zachowania na koncertach, itp. Co do reszty o której mówiłeś - mi chodziło o bardziej "teraźniejszy" metal.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Celoz, to że usłyszałeś 'Jihad' Slayera i 'Slaves Shall Serve' Behemotha i naszyłeś sobie ich naszywki na plecaczek to nie znaczy, że jesteś trv.
|
Czy ja mówiłem, że uważam się za trv 666 metala?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Zresztą nie rozumiem jak nagle polubiłeś tak ten zespół jak jeszcze 4 miechy temu napieprzałeś, że za mocne. ;s
|
Bo od dupy strony do nich podchodziłem ;p nowsze albumy typu Demigod albo Zos kia cultus nie podchodzą do mnie za bardzo (The apostasy ujdzie, bo jest ciekawiej wykonany), za to najbardziej mi chyba podeszła Demonica - ciężko mi powiedzieć, dlaczego, ale chyba dlatego, że grają bardziej harmonijnie i ciekawiej, growling jest skrzekliwy (co bardzo lubię) i ogólnie wszystko się ładnie komponowało, przez co milej się słucha. Demigod i Zos~ to bardziej coś w stylu siekanki.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu
juz abstrahujac od samego zakazu, to w*****a mnie w tym temacie wysyp postow tru mrocznych 13latkow z celozem na czele. jestescie rownie zalosni jak sama propozycja zakazu, przekonani o wlasnej 'prawdziwosci', zamknieci na inne rodzaje muzyki.
|
A ty?
@down:
Właśnie, że pedały mają krótkie włosy.
Dowód.