Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delarev
@up
nie chcialo mi sie tworzyc nic logicznego to zrobilem to jakby lamerska notatke ;d
jakby ktos niewiedzial o co kaman... u gory HardClan napisal wyraznie "przyjme 1 vs 1 z Toba i praktycznie kazdym z tej Twojej pro guild  " czy jakos tak....w kazdym badz razie bardzo podobnie. Sada narazie ta pro guild osmieszyl gdyz niewiedzial nawet co to oznacza 1 vs 1  noto jak? moze ktos uratuje honor pro guild? :>
w oczekiwaniu na kolejne filmiki...
|
No i? Sram na to. Kto powiedzial ze bede uczciwy? A najbardziej smiesza mjie teksty wasze na temat mojego pvp, nie pokazalem pvp bo nie poszedlem na duel, chcielismy go zabic, a on z t ringiem ssami bohami, caly arsenał i ja wiedzialem ze tak bedzie, dlatego chielismy w kilku. Co ja milem zrobic z 10 sd 2 bp mf i 5 m wallami? Walczyć z tym pro evul mastah na duel? Oh raczej nie, szkoda mi run na jakiś duel, życjcie w przekonaniu że mam zrowe pvp i jestem mocny w aby w sd combo, Okay ALE JA NIE WYDAM KASY NA BP SS POSARNE NOOBY BO MAM W DUPIE UBIJANIE 38 LVLA!!!
Buziaki skabeńka :*
P.S. Widze że jest was spora grupa krnąbrne chłopaczki, a więc jak będziemy pekować to wpadnijcie do nas jako "zbawczy ruch oporu" pokażecie wtedy wasze mastah pvp!!! CZEKAMY!!!